Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vybírám nějaký spořící účet s výhodným ročním úrokem, abych ale měla peníze kdykolik k diskopozici. Nechci termínovaný vklad, jen spoříčí účet. Z internetových srovnání vyšel dobře Wustenrot s úrokem 2,3 / ročně. Co na něj říkate? a u koho máte svůj spořící ůčet vy?...Máte s tím někdo nějakou zkušennost?...Nebo pokud víte ještě o něcem výhodnějším, poradte. Děkuji.
Závisí na částce. Pokud hledáte spoření pro 5 mil. Kč, tak Vám udělá každá banka individuální nabídku.
Pro malé částky jsou dnes úroky tak nízko, že větší rozdíl, než 0,2 % víc nebo míň na úrocích, udělají poplatky.
Já osobně jsem si udělal pro sebe ten závěr, že při takhle nízkých sazbách se mi nevyplatí ani chodit do dvou bank, takže to mám prostě tam, kde zrovna mám běžný účet.
Trochu jsem si v mezidobí pohrál s akciemi pro větší výnos, ale jsem rád, že jsem včas vyskočil, než to vloni začalo padat.
Pokud máte peněz víc, které potřebujete investovat, tak to beztak banky nevyřeší. Tam budete muset řešit jiné investice. Většinou se doboručuje invesovat do věci, kterým rozumíte a máte je ráda.
doplněno 26.01.12 07:46:Pro vyšší zústatky mají moji známí často Citibank - podívejte se na web, mají systém účtů bez poplatků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.