Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vitamíny na unavu?

Od: nadrazni555 odpovědí: 8 změna:

Byl jsem u lékaře ohledně větší unavy. Je mi 57 let řekl mi že si mám koupit vitamíny Centrum. Vitamínu je spousta v prodeji které jsou tak vhoné jako doplněk jak učínkem tak cenou? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Kašlete na vitamíny v tabletách.Dostatek zeleniny a ovoce a máte vitamínů až dost.Tyhle tabletkový jsou akorát podvod na lidi...

doplněno 25.01.12 21:08:

Tohle Vám řekne každej NORMÁLNÍ doktor...

hodnocení

0x

Vitamíny, které se prodávají jako doplňková strava, stojí dost peněz, když si pozorně přečtete leták, tak toho vitamínu uvnitř moc není.

doplněno 25.01.12 21:22:

Když budete chtít si koupit vitamíny, tak kupujte originál, příklad: Vitamin B Komplex. Jenže únava, to chce vitamíny, jak nahoře píše rádce, čerstvé. Spočítejte si, na kolik vás přijde jedna doplňková strava s vitamíny, asi kolem 250,- Kč a možná i více. Když si nakoupíte při každém nákupu 5 mandarinek, 3 kiwi, 1 Avokádo, vejdete se do padesáti korun a máte na týden čerstvé vitamíny. Chtělo by to se pořádně vyspat, jít se projít do přírody a pustit starosti z hlavy, ale to nejde v dnešní době. Držím vám palce, také mě občas únava složí, ale čerstvé vitamíny a procházka dělají divy.

doplněno 26.01.12 17:19:

Co je pro tělo dobré je konzumace ryb, třeba makréla, má v sobě hodně potřebných látek.

Mořské ryby jsou typické významným obsahem esenciálních mastných kyselin řady omega-3, vitaminem D a minerálními látkami, především
stopovými prvky (mezi nimi jsou to hlavně železo, selen a jód. Použito z netu.

Pokud Vám vitaminy doporučil lékař a Vy si nevíte rady, pak bych se poradila v lékárně. Nabídnou Vám vhodné produkty, seznámí Vás s cenou a Vy se můžete rozhodnout dle vlastního uvážení na místě. Můj názor.

amlim*
hodnocení

0x

Když vitaminy, tak jedině přírodní. V zelenině ani v ovoci moc vitaminů není(pouze v čerstvě utrženém a sklizeném)

Já používám a doporučuji Nutrilite.Na internetu najdete informace o produktech Nutrilite.:)

eulalie*
hodnocení

0x

Jezte vyváženou stravu a nemusíte kupovat nějaké patáky v lékárnách. Vitamíny jsou totiž nejlépe vstřebatelné a využitelné právě z jídla. Za patáky vyhodíte horentní sumy peněz a možná k ničemu. Maximálně bych vám doporučila nějakou knížku o vitamínech, kde se v přirozené podobě nacházejí. Totiž, abyste se cítil lépe, tak to nechce jíst jen vitamíny, ale mít taky dostatečné množství stopových prvků a tak.

des*

Mně se osvědčily šumáky z Lidlu Magnesium+Cvit.Právě tato kombinace ,je dobře v šumáku spotřebovatelná ,dobře to chutná a je výhodná cena.V lékárně je to 5xdražší.

doplněno 26.01.12 08:45:

Tohle taky funguje- zena.centrum.cz/...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Z vyrabenych jsem uzival Spektrum.

Jinak Vam ostatnim co doporucuji ovoce a zeleninu. Ono tech vitaminu v kupovane zelenine moc toho teda neni... ba naopak obsahuji jeste latky ktere ani moc zdrave nejsou.

martinaa*
hodnocení

0x

Babička a teta od přítele jsou doktorka a lékárnice. Tady ty Centrumy, Spektrumy a podobně jsou pouze tahákem na peníze, je to největší humus a ještě to může člověku vážně ublížit. Prý je všechno jen a jen o velkých penězích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]