Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatně napsaný adresát - doručí ho?

Od: andy0565656565656 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, poslala jsem jedné paní na dobírku balíček, ale na obálku toho balíčku jsem napsala špatné jméno paní, které jsem to posílala.Jak to chodí a jak paní dostane z pošty svůj balíček? Děkuji za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Pokud se jedná pouze o chybné rodné (křestní) jméno adresáta a bude někdo doma, tak bude balíček pravděpodobně doručen. Jestli jste zkomolila příjmení nebo pokud bude muset adresát na poštu s OP, případně pošťák adresáta vůbec nenajde, je pravděpodobné, že se Vám balíček vrátí jako nedoručitelný.

jago
hodnocení

0x

Jakmile nenajde pošťák na zvonku, dopisní schránce, dveřích apod. dotyčné jméno, vrací se balíček na poštu a odesílá zpět...

hodnocení

0x

Je to v lidech. Pokud je dobrá pošťačka, která zná svůj obvod a lidi v něm, určitě to doručí. Pokud je to předpisová babizna, vrátí se vám to zpět.

Přesně tak, jak říká Ringo.

1/ Pošťačka, která zná svůj obvod, doručí, i když si s tím třeba trochu poláme hlavu. Ale nakonec na to přjde.

2/ Pošťačka předpisová předá balíček k vrácení. Vrátí se Vám domů, budete muset přepsat adresu a poslat a zaplatit znovu. Za blbost se platí, co naděláte. Tu adresu jste přece zvojtila Vy a to byl důvod k nedoručení.

3/ Podle toho, co nyní o Českých poštách běží v televizi, je klidně možné, že balíček nedostane adresát, ani Vy, ale že někde zmizí v nenávratnu. Bohužel, i tahle možnost tady je a opravdu je dosti reálná.

Nakonec, uvidíte a dejte vědět, jak to dopadlo.*placni* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]