Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám, jestli se mu líbím?

Od: majka2115* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den...chtěla bych prosím poradit, jak poznám jestli se mu líbím, jestli je taky do mě zamilovaný...Ve škole jsem se zamilovala do jednoho kluka. Neznám se s ním, ale když mám to štěstí a potkáme se na chodbě, tak si někdy vyměníme pohledy, někdy i opravdu dlouhé, které mě úplně rozhodí...ale víc zatím nic. Občas když jsme náhodou někde poblíž sebe a víme o sobě, tak se mi zdá takový nervózní...a někdy se třeba na mě nepodívá vůbec...tak se vůbec v něm nevyznám. Prosím poraďte mi alespoň jak poznám, že se mu líbím...Děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Až se na Vás podívá a setkáte se očima, usmějte se na něj. Když Vám úsměv oplatí, je to dobré znamení.;)

miras222
hodnocení

0x

Momen moment, tomu nerozumím...Píšeš, že ses zamilovala do jednoho kluka a hned za tím, že se s ním neznáš? Děvče, kolik ti je?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]