Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neslyším na jedno ucho

Od: merry* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

byla jsem u ušního a ten mě jen zkontroloval, žádné zásahy nedělal a později mi začalo zaléhat v uchu.

Druhý den jsem už neslyšela na to ucho.

Poradíte mi co by mohlo pomoci?
Co trošku kysličníku na tmapón do ucha a nechat vyšumět?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ten průšvih nemusí být ve vnějším uchu. Může to být zalehlá rýma, zalehlé v uších. Zkuste zívnout se spoustou vzduchu. Vysmrkat se hodně silně. Zacpat si nos, zavřít pusu a fouknout tlakem. Pod sprchu, nahřát hlavu hodně teplou vodou a pak zívnout.:D Každopádně do ucha nešťourat a nic tam nelít! Problém bude ve středním uchu, ale ještě více v dutinách.

krkovicka*
hodnocení

0x
Znovu na ORL.Vpáčeny bubinek.Někdo na to trpí opakovaně.Vaše samolecba;Neznáte pořekadlo-do ucha jen loktem,dál už ne?

jirkaxxx
hodnocení

0x

Kysličník si tam nedávej, můžeš si poškodit ucho.

Asi se ti uvolnil špunt z ušního mazu, co byl přilepený na ušní membránu.

Zajdi si znova za ušním a nech ten špunt vyndat (výplach ucha) něž se ti zas zpatky přilepí na membranu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]