Nejste přihlášen/a.
Ahoj zamilovala jsem se do kluka,jenomže má holku.
Už bych to dávno vzdala,ale pořád se na sebe díváme nenápadně se "navštěvujeme" na patrech ve škole...
Co mám dělat?
Jo, to je bohužel běžná záležitost. Pokud té holce kluka nepřebereš, budeš čekat a čekat. Pokud zabojuješ a přebereš jí ho, budeš u ní (velmi slušně řečeno) za potvoru.
Možná se mnou ostatní rádci nebudou souhlasit, ale podle mne je tohle záležitost a zodpovědnost především toho kluka. Kdybych se o něj nesnažil, nebudu ho mít. Když se o něj snažit budu, je na něm, koho zvolí - jestli svoji současnou nebo mne. Největší tíha rozhodnutí je pak na něm, Předpokládám "férový boj", tedy žádné pomluvy a jiné zákeřnosti...
Držím palce...
Jsi zamilovaná? Na nic nečekej a jdi do toho. Nejedná se o rozbíjení manželství, což by byl problém.
Až se "navštívíte" na patrech školy, oslov ho a uvidíš, co se bude dít. Proč by ho měla mít jiná holka, když ho chceš ty. V tvém případě jsi na prvním místě ty sama a na ostatní se můžeš vykašlat. Důležité je, že ti s ním bude fajn. A o to jde.
Ahoj. Pokud má vztah s jinou dívkou, pak si najděte jiného chlapce. Nikdy nevíte, kdy se ocitnete ve stejné situaci té dívky Vy a také by se Vám to zřejmě nelíbilo. Nehledě na to, že pokud má chlapec vztah a navštěvuje se s Vámi, to také něvo vypovídá o jeho charakteru. Buď buďte spolu a neubližujte třetímu, nebo respektujte to, že chodí s jinou a nepleťte se mu do života a do vztahu.
doplněno 24.01.12 21:15:Pardon - něco.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.