Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju zadanýho

Od: s239sika odpovědí: 8 změna:

Ahoj zamilovala jsem se do kluka,jenomže má holku.

Už bych to dávno vzdala,ale pořád se na sebe díváme nenápadně se "navštěvujeme" na patrech ve škole...

Co mám dělat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

4x

Jo, to je bohužel běžná záležitost. Pokud té holce kluka nepřebereš, budeš čekat a čekat. Pokud zabojuješ a přebereš jí ho, budeš u ní (velmi slušně řečeno) za potvoru.

Možná se mnou ostatní rádci nebudou souhlasit, ale podle mne je tohle záležitost a zodpovědnost především toho kluka. Kdybych se o něj nesnažil, nebudu ho mít. Když se o něj snažit budu, je na něm, koho zvolí - jestli svoji současnou nebo mne. Největší tíha rozhodnutí je pak na něm, Předpokládám "férový boj", tedy žádné pomluvy a jiné zákeřnosti...

Držím palce...

kritik*
hodnocení

4x

Jsi zamilovaná? Na nic nečekej a jdi do toho. Nejedná se o rozbíjení manželství, což by byl problém.

Až se "navštívíte" na patrech školy, oslov ho a uvidíš, co se bude dít. Proč by ho měla mít jiná holka, když ho chceš ty. V tvém případě jsi na prvním místě ty sama a na ostatní se můžeš vykašlat. Důležité je, že ti s ním bude fajn. A o to jde.

mobilman*
hodnocení

3x

Moderní život je v téhle době o tomto ... Naše pudy jsou někdy zkrátka neodradný a dokuď nedojde k sexu , tak podvědomí nedá pokoj :) Zde platí příšloví , že co se má stát se zkrátka stane :)) I když , stím třeba nemusíte souhlasit ...

hodnocení

1x

Před svatbou má platit zákon džungle a lepší samec nebo samice vyhrává. Po svatbě už etika a morálka!

barun
hodnocení

0x

Jaký zadaný, bude se ženit?

Ahoj. Pokud má vztah s jinou dívkou, pak si najděte jiného chlapce. Nikdy nevíte, kdy se ocitnete ve stejné situaci té dívky Vy a také by se Vám to zřejmě nelíbilo. Nehledě na to, že pokud má chlapec vztah a navštěvuje se s Vámi, to také něvo vypovídá o jeho charakteru. Buď buďte spolu a neubližujte třetímu, nebo respektujte to, že chodí s jinou a nepleťte se mu do života a do vztahu.

doplněno 24.01.12 21:15:

Pardon - něco.

krkovicka*
hodnocení

0x
Vám se líbí kluk který to neukonci s jinou? Myslíte si ze jste natolik silná abyste to ustala?Líbilo byl se Vám tohle z pohledu jeho dívky? Hlavně se nenechte zlákat na větu : Mezi náma to stejně neklape“ Je to mekota...

meandra*
hodnocení

0x

Dejte od něj ruce pryč. I když se vám povede ho získat, pořád ve vás bude nejistota, kdy na něj bude mít spadeno nějaká další slečna a on, jak vidíte je slabý, na to, aby odolal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]