Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prošlý neotevřený roztok na kontaktní čočky

Od: majsule* odpovědí: 4 změna:

Prosím vás o radu! Našla jsem doma roztok na kontaktní čočky. Je nepoužitý, ani jednou otvřený, ale už prošlý. Dá se ještě používat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Jo, tak jednou, než si dojdete pro novej.

Datum expirace čoček v krabičce je vlastně datum expirace roztoku, ve kterém jsou celou tu dobu, protože ten ztrácí své vlastnosti dřív, než samotné čočky. Takže to asi nějaký důvod mít bude, tenhle prošlý bych taky nepoužíval.

ahasver4*
hodnocení

0x

Já bych to nedělal..Jak jde o oči,tak všechno stranou a vše musí být jak má.Aby jste si pak nevyčítala,že jste udělala chybu...

petr123*
hodnocení

0x

Ten risk za po podle mě nestojí...

rew
hodnocení

0x

Pouzivam otevreny roztok expirovany v roce 2008 a porad v pohode. Jde o to, ze mam cocky na trvale noseni, takze roztok potrebuji opravdu jen vyjimecne, kdyz si treba omylem vymnu cocku z oka...

Vzdycky si ho zapomenu koupit a tak uz je to nekolik let...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]