Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám udělat - zašel daleko?

Od: holka* odpovědí: 6 změna:

Zdravím..

Mám takový problém. Chodím s klukem, kterému je 15 (mě je 13). Už od začátku léta.

Máme společný koníček - oba jezdíme na koni.Jednou na podzim ještě jsem s ním byla na ranči a měli jsme přestávku na sváču a my jsme šli do seníku. Po jídle jsme se začali mazlit a on mě najednou povalil do slámy... Nakonec mě "zachránila" trenérka zazvoněním na zvoneček, čímž nám ukončila pauzu.

Řekla jsem to své nejlepší kamarádce a ona tvrdí, že bych to s ním měla skončit, aby nechtěl zajít moc daleko, ale já opravdu nevím! Mám ho ráda...

Co si myslíte vy, co mám dělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

5x

Holka, nejlépe bude, když se svěříš mamce. Ve třinácti máš mít jiné radosti, než se povalovat s klukem ve slámě. Užij si mládí jinak, abys měla pěkné vzpomínky a ne plnou hlavu starostí, které by ti takové povalování s klukem ve slámě mohlo přinést.

hodnocení

2x

Ahoj. Pokud ho máš ráda, pak mu jasně řekni, kde končí Tvé hranice, za které prostě dál jít nechceš. Nikdy nedělej nic, co Ti není příjemné a pokud to nebude chlapec chtít respektovat, tak ho pošli k vodě. Je Ti třináct, máš na všechno času dost a nic Ti neuteče. Pokud to chlapec nepochopí a bude naléhat, nebuď hloupá a skonči to. Na to, ať si najde jinou.;)

odkaž ho na trestní zákoník ...Trestný čin pohlavního zneužívání podle § 242 Trestního zákona poskytuje ochranu dětem mladším 15 let před jakýmikoli útoky na jejich pohlavní nedotknutelnost.

on už má 15, je trestně zodpovědný...

doplněno 23.01.12 21:50:

za takové choutky se trestá... V trestním zákoně se uvádí, že trestné jsou dva způsoby pohlavního zneužití, a to soulož a jiný způsob pohlavního zneužití. Za jiný způsob pohlavního zneužití jsou považovány intenzivnější zásahy do pohlavní sféry poškozených dětí jako osahávání prsou dítěte, pohlavních orgánů

§ 242
(1) Kdo vykoná soulož s osobou mladší než patnáct let nebo kdo takové osoby jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až osm let.

hodnocení

1x

Měla by ses naučit říkat NE. Nejen v téhle situaci a s tímhle klukem, ale vždycky, když si nejsi jistá, že je to správné, že je ti to příjemné, že by se to nemělo. Použij to slovíčko nahlas, jasně a zřetelně, ostře. *hej*

krkovicka*
hodnocení

0x
Líbilo se ti to nebo ne? Jestli ne, také mu to normálně řekni.Nemyslí si, mazlenim si ho vy provokovala, ze se zapomněl.

hodnocení

0x

To je problém, je ti 13 let, tvoje postava dostává ženské tvary a klukům se to líbí. Ty ve své nevědomosti se s klukem začneš líbat, chceš zažít romantiku, on tě povalí do slámy. Takovému klukovi vůbec o žádnou romantiku nejde. Představ si, že tam příště nebude trenérka, kluk se nezastaví a pohroma je na světě. Budeš čekat dítě. Budeš mít zkažené mládí, budeš bez školy a budoucnost žádná. Miluješ ho, jen proto, že je první a točí se kolem tebe, / jen u koní/ můžeš říct holkám, mám kluka. Prosím tě, promluv si o tom s mamkou. Můžeš se mamky zeptat, co by na to řekla, když se tvé kamarádce stalo to a to. Vyprávěj to mamce a uvidíš, co ti řekne mamka, že má kamarádka udělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]