Nejste přihlášen/a.
Už kouřím nějakou dobu ale je to docela drahá záležitost. Chtěl bych proto přejít na to že bych si začal plnit dutinky. Prostě jak ubalit cigaretu.
První bych se chtěl zeptat na nějaky dobrý tabák. Taky by mě zajímalo kolik cigaret se dá z takového pytle ubalit? A jestli je nějak ty dutinky plnit? Je těžké manipulovat s plničkou? a jakou levnou plničku by jste doporučili? Děkuji předem za odpovědi
Dobrý den, nejlépe je se naučit balit ručně. Nekouřím ale kamarád ano, balí si do papírku , je to jen šup šup a má cígo, někdy si tam dá i filtr.
doplněno 23.01.12 19:20:Tady je videonávod.
Route 66 je do dutinek dobrej. Kolik cigaret?.?.? To záleží jak hodně budete dutinky cpát. Prvních 30-50 cigaret (možná i víc) se vám určitě nepovede jako kupovaný. Zkuste si počíst tady poradte.cz/.... Plničky jsou tady zbozi.cz/....
Na Route 66 je tuším napsáno,že jeden balíček je na 45 cigaret.Plničky jsou skoro stejný,nemusíte moc vybírat.Dobrej tabák?Skoro žádnej...Když si koupíte opravdu cigaretovej tabák,vyjde Vás to stejně nebo dráž než kdyby jste si koupil rovnou cigarety.A odpadne Vám to plnění,kdy je kolem Vás všude tabák...Všude..Kdo plnil,jistě zná...
Na 20 gramovce je napsaný až 35 cigaret. Jenomže jinej počet ubalíte v ruce a jinej naplníte do dutinek.
tak já bych od toho balení úplně odstoupil,kouřil jsem 32let a je to dva týdny jsem koupil tu elektronickou Ego -C a kouřím jen toto,jakou nápln si vybereš je jen na tobě,byl jsem dost silný kuřák 30 a více a toto mě plně uspokojuje,žádný vedlejší účinky to nemá,jen taháš nikotín,bez oxidu uhl,a podobných šuntů,
zkraje jsem tomu nevěřil,ale jde to ,kouřím ted za 130kč za týden
doplněno 23.01.12 19:33:ještě doplněk
Když dostanu chuť, tak si vyrobím baleniko z papírku Mascotte a světlého Drumu a není na tom nic složitého. S plničkou je to ještě jednodušší. Nejlevnější cigaretový tabák prodávají asi v Lidlu, možná že levný tabák by se dal sehnat i u Vietnamců.
Nejlevněji vychází ARIZONA. Na obalu je napsaný že ho tam je o 35% víc, to znamená zhruba 27 gramů. U nás ho mají za 50Kč takže 1gram vychází na 1,85Kč. někde ho mají i za 43Kč to potom 1gram vychází na 1,60Kč. Je výbornej chuťově a je i dobře vlásenkovej takže se výborně balí. Na levnější sem zatím nenarazil.
Ještě si občas kupuju ,,doutníky" HUNOR nebo KOTVA. Je jich tam 5, váží zhruba 50gramů a stojí zhruba 50Kč. Chce to ale smíchat s nějakým jiným tabákem a hodí se spíš do dutinek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.