Nejste přihlášen/a.
Tak uz jsem tady zas s nejakym novym problemem apotrebovala bych podebatit s lidmi,kteri berou tyhle hajzliky.Beru tyden novy lek-hydrocortizon,krom toho,ze mi je celkove blbe,podrazdena,celkove mizerne,tak za 1 tyden mi stoupla vaha o 5kg a boli v zadech,jakoby ledviny.Ve stredu budu volat dr.dnes tam nebyl.Dnes jsem ze zoufalstvi vlitla k psychiatrovi,ze jsem chvilemi na spagat,co semnou ty hajzlici delaji.Na a on,ze se boji mluvit jinemu DR.do davkovani ,aby mu nedal na hubu,povidal.Chapu.No ale nakonec byl hrdina i mi napsal zpravu,ze si dovolil do stredy upravu leku z 1 tablety na pulku ,jak mam 2 krat denne.Priznam se jeste,ze jeste prd touto navstevou,jsem volala obvodni a ta mi rekla ze za tyden 5kg je moc ale at radej v mem pripade nevysazuji.Tak ted trochu trnu hruzou,co tomu rekne endokrinolog,co mi je napsal,ale hlavne co bude dal.Jestli me zase na davku vŕatiPokud ano,rikal psychiatr,ze se s tim stavem nic moc nenadela,ze to proste tyhle hajzlici delaji a nic na to nepusobi z psychiatricke mediciny.Jake mate zkusenosti z kortikoidy,Brat je musim.
Já mám vždy u kortikoidů šílený hlad a navíc jelikož zadržují vodu v těle tak jsem celá odulá, hlavně v obličeji.
chtela bych se zeptat na co je musite brat a zda jste se zajimala i o jinou lecbu?
mozna vam mohu poradit a patricny clovek pomoci.
Obavam se ,ze jineho mi pomoci nemuze.Nemoc hypofyzy a poklada se mi celoy endokrinologicky system.Konkretne kortikoidy na nadledvinky,ktere take stavkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.