Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kortikoidy a vedlejsi ucinky

Od: juglans® odpovědí: 6 změna:

Tak uz jsem tady zas s nejakym novym problemem apotrebovala bych podebatit s lidmi,kteri berou tyhle hajzliky.Beru tyden novy lek-hydrocortizon,krom toho,ze mi je celkove blbe,podrazdena,celkove mizerne,tak za 1 tyden mi stoupla vaha o 5kg a boli v zadech,jakoby ledviny.Ve stredu budu volat dr.dnes tam nebyl.Dnes jsem ze zoufalstvi vlitla k psychiatrovi,ze jsem chvilemi na spagat,co semnou ty hajzlici delaji.Na a on,ze se boji mluvit jinemu DR.do davkovani ,aby mu nedal na hubu,povidal.Chapu.No ale nakonec byl hrdina i mi napsal zpravu,ze si dovolil do stredy upravu leku z 1 tablety na pulku ,jak mam 2 krat denne.Priznam se jeste,ze jeste prd touto navstevou,jsem volala obvodni a ta mi rekla ze za tyden 5kg je moc ale at radej v mem pripade nevysazuji.Tak ted trochu trnu hruzou,co tomu rekne endokrinolog,co mi je napsal,ale hlavne co bude dal.Jestli me zase na davku vŕatiPokud ano,rikal psychiatr,ze se s tim stavem nic moc nenadela,ze to proste tyhle hajzlici delaji a nic na to nepusobi z psychiatricke mediciny.Jake mate zkusenosti z kortikoidy,Brat je musim.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Já mám vždy u kortikoidů šílený hlad a navíc jelikož zadržují vodu v těle tak jsem celá odulá, hlavně v obličeji.

hodnocení

no,Lidus to me taky pronasleduje.porad hlad,ale jim stejne-nemuzu moc.Jen ten hlad je ted o to horsi nez byl normalne z maleho prijmu.takze ty otoky jsou.Mam jen tezke nohy,asi trochu otekle,nevim.ale voda se bude drzet vsude,t.j.tech 5kg.Hori je bolest v zadech.

rea*
hodnocení

0x

chtela bych se zeptat na co je musite brat a zda jste se zajimala i o jinou lecbu?

mozna vam mohu poradit a patricny clovek pomoci.

hodnocení

Obavam se ,ze jineho mi pomoci nemuze.Nemoc hypofyzy a poklada se mi celoy endokrinologicky system.Konkretne kortikoidy na nadledvinky,ktere take stavkuji.

rea*
tento muz pomohl mnoha lidem treba pomuze i vam , zkuste si tam jen zavolat a pani rici jakou mate nemoc atd...a ona vam uz povi zda je mozne stim neco delat ci nikoliv.Poradna ohledně užívání výrobků a jejich objednání a info o kurzech B. Tichanovského:00420 602 141 628, Cermanová EvaE-mail: cermanova@bilyracek.cz nebo info@epam.euPo - Pá od 10,00 -12,00 a 14,00 - 16,00
hodnocení

Rea-myslite to dobre,ale v zadne poradne s timhle nemohou pomoci,nebo vylecit moji nemoc,nelze to.Presto si kontakt opisi,to kdybych resila lehci problem.vite u me proste hypofyza proste nepracuje,to leda,ze by mi dali novou.a kortikoidy o nich si jde jen poklabosit a vydat se osudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]