Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
mám otázku ohledně antikoncepce. Jaká je nejlepší a její ceny. Dali by v lékárně bez předpisu antikoncepci 17ti leté dívce? Má akné, takže už kvůli tomu. Máte s nimi nějaké zkušenosti?
Děkuji.
Dobrý večer, bez předpisu žádnou antikoncepci nedostanete. Na akné Vám mohu doporučit Diane 35, já ji beru od svých 18 let, také jsem ji z počátku brala kvůli akné. Po půl roce se mi pleť o 90 % zlepšila. Beru do dneška (je mi 30) a jsem s ní stále max. spokojená. Bohužel její cena je okolo 600 kč na 3 měsíce.
Bohužel? To máte vcelku levnou HA, já dám za tři měsíce 1100,-.
Jinak mám antikoncepční kroužek Nuvaring na zavádění, nemám ráda prášky, co se polykají a procházejí tak přes trávící trakt. Cenu už jsem zmínila a za dva měsíce se mi pleť pěkně srovnala. Jenomže každá antikoncepce působí na každou dívku jinak, takže raději žádnou nedoporučuji, abych spíše neublížila. Je nutné zajít ke gynekologovi, který nevrhne tu správnou. HA se dá kydkoli změnit, pokud nebude sedět jedna, sedne druhá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.