Nejste přihlášen/a.
Dělám dceři na dálku přiznání k nemovitosti. Je to takový mix. Parcela pod objektem, zahrada, ostatní travní porost, ostatní plocha. Když to vyplňuji - údaje k dani z pozemků, tak i když čtu příručku, tak tam mohu napsat jen např. druh A (tj. pole, zahrada...) nebo B - travní porost atd. Dvě a více možností tam nemohu dát. Mohu tomu rozumět tak, že na každý druh musím dávat samostatné přiznání? A co objekt? Fakt mi to hlava nebere.
Jak vidím nějaký formulář, tak mám z toho pupínky.
Jsem to taky dělal celý den - na každý druh pozemku se musí použít Samostatný list k dani z pozemků. Jinak přiznání jen jedno pozemky + objekt dohromady.
Už jsem si stáhla samostatné listy k pozemkům - díky za radu. A už jsem to nějak dala do kupy i když ruku do ohně za to nedám. Hlavně, že to tam bude. Teď jsem dávala dotaz, zda-li je určen místní koeficient, abych to případně mohla dopočitat.
Problém je v tom, že finanční úřad je vzdálen 220 km. Jinak jsem to dokončila, místní koeficienty mi poslaly z obce, cenu půdy jsem si vyhledala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.