Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek na zalehlé uši

Od: pontee* odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer,

chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké kladné zkušenosti s používáním ušních kapek nebo sprejů, když vám zalehnou uši. Jestli máte nějakou osvědčenou značku, která opravdu pomáhá, aby to nebyly vyhozené peníze, protože každý takový přípravek stojí kolem 150,-.. Slyšela jsem o spreji Aurecon a Vaxol, nebo je to ve formě kapek, ale nedokážu se mezi nimi rozhodnout, případně, jestli znáte něco jiného, co účinkuje.

Díky moc!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polinek*
hodnocení

3x

já si při obtíži kápnu do ucha peroxid 3% a to mi v uchu vyšumí a je to ok. Právě minulý týden,jsem to dělala. A muž mi koupil

BORALKOHOL ,co mi poradila v lékárně telefonicky a to mi nepomohlo a tak jsem si koupila ten peroxid a je klid.

lui*

Já se přidávám, naprostej souhlas. Nejlevnější a přitom účinné řešení je peroxid do uší.

doplněno 23.01.12 15:05:

Ono je potřeba se nebát, nechat to úplně vyšumět, nechat to vytéct z ucha a několikrát to opakovat. Nejdřív jedno ucho, a potom druhé. Nikdy obě dohromady.

Pokud to má ale ucpanou uvnitř(eustachovu trubici?), tak to stejně skončí u punkcí.

pontee*
hodnocení

Z peroxidu moje známá bohužel začal pak ještě hůř slyšet :( Asi ta zátka je dost velká (doktora mi prosím neraďte, na to mi nepřistoupila...)

Takže nevím, co teď je lepší, buď nějaký ten sprej nebo ještě jsou mechanické prostředky, z nichž taky nevím, jak volit:

magnet-3pagen.cz/...

nebo

samoleceni.cz/...

polinek*

je tobě těžko radit ,když už zavrhuješ to,co ti kdo napíše osvědčeného!

annyfi*
hodnocení

2x

Dobrý den, můj manžel na tohle trpí, po vyzkoušení spousta drahých sprayů nakonec došel k závěru, že je mnohem ryhlejší a účinější dojít si na ušní, tam mu uši propláchnou a zas je v poho.

ahasver4*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

Není to skoro to samé?Proč jedeš nové vlákno,mohla jsi pokračovat...

ludak*
hodnocení

0x

Ucpat nos a fouknout.Tlak se vyrovná.

kocourluk*
hodnocení

0x

A co rýma není nějaká? Aby se zbytečně nelili kapky do jiného otvoru .

pontee*
hodnocení

Já jsem se asi špatně vyjádřila, pardon, mám na mysli ucpané uši zátkou.

Používám ušní čistící roztok Audiclean a jsem s ním spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]