Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s povin. ručením - Moravainvest

Od: mendik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenost s pojišťovnou moravainvest?

Mají super ceny pro povinná ručení, není pro mě riziko nechat si pojistit vůz?

Zde je jeich adresa moravainvest.cz/...

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mendik
hodnocení

Opravdu nikdo nezná moravainvest?

jenicekpoplatnik
hodnocení

0x

Děláte si z lidí legraci nebo skutečně nechápete nebo máte nějakou reklamní akcí?

cyril*
hodnocení

0x

Riziko je to pro vás v každém případě. Pojištění vozidel jsou oprávněny provádět pouze pojišťovací ústavy schválené ČNB. V tomto případě se nejedná ani o pojišťovnu, natož schválenou. Ústav by to však být mohl. *smich*. Uzavřením pojistné smlouvy s takovou společností je pro vás jen důkazem hlouposti a pokud tyto "služby" hodláte nabízet či inzerovat jako zde, mohlo by se jednat o trestnou činnost! *frajer*

nespokojen
hodnocení

0x

Zdravím, bohužel v Přerově zaměstnávají nekompetentního člověka, který o prodávaných produktech (povinné ručení) ví pramálo a jeho hlavním mottem je "hlavně prodat a jedeme dál"...

mendik
hodnocení

Já ale nic nenabízím jen se ptám zda nemá někdo zkušenost? Vyskytla se mi nabidka přejít k nim. Proč na mě tak útočíte?

cyril*

Tak ještě jednou a pomalu! Vámi zmiňovaná společnost není pojistitelem dle zdejších platných zákonů, takže s ní nemůžete uzavřít žádnou pojistku. Tato společnost může být pouze zprostředkovatelem (sjednatelem) pojištění pro nějakou jinou společnost, která pojištění poskytovat může. Jinak je na Vás, zda k sjednání pojištění využijete jejich či podobné jiné nabídky zprostředkovatele nebo si pojistíte vozidlo sám. ;)

mendik
hodnocení

Tak snad to bude vše OK když si přes ně nechám pojistit vozidlo, může někde nastat problém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]