Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenost s pojišťovnou moravainvest?
Mají super ceny pro povinná ručení, není pro mě riziko nechat si pojistit vůz?
Zde je jeich adresa moravainvest.cz/...
Děkuji
Riziko je to pro vás v každém případě. Pojištění vozidel jsou oprávněny provádět pouze pojišťovací ústavy schválené ČNB. V tomto případě se nejedná ani o pojišťovnu, natož schválenou. Ústav by to však být mohl. . Uzavřením pojistné smlouvy s takovou společností je pro vás jen důkazem hlouposti a pokud tyto "služby" hodláte nabízet či inzerovat jako zde, mohlo by se jednat o trestnou činnost!
Já ale nic nenabízím jen se ptám zda nemá někdo zkušenost? Vyskytla se mi nabidka přejít k nim. Proč na mě tak útočíte?
Tak ještě jednou a pomalu! Vámi zmiňovaná společnost není pojistitelem dle zdejších platných zákonů, takže s ní nemůžete uzavřít žádnou pojistku. Tato společnost může být pouze zprostředkovatelem (sjednatelem) pojištění pro nějakou jinou společnost, která pojištění poskytovat může. Jinak je na Vás, zda k sjednání pojištění využijete jejich či podobné jiné nabídky zprostředkovatele nebo si pojistíte vozidlo sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.