Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se odhodlat - diskotéka

Od: freddy odpovědí: 5 změna:

Čau, už mám měsíc občanku a otevřelo se pro mě mnoho různých akcí. Chtěl bych zkusit zajít někam do klubu, nebo na diskotéku s kamarády, ale chybí mě to odhodlání, jaký budu mít ten pocit mezi ostatními, nebo jak budou reagovat na mě. (ikdyž nidko tam nejde jen proto, aby se díval na mě). A když poslouchám nějakou dobrou písničku, tak si představuju, jak tam s kamarády tančím a docela mě to rozveselí náladu. A ještě bych se chtěl zeptat těch, co na nějaké takové akci byli, jaký je to pocit? Mám strach, že by se tam semnou chtěl někdo rvát, nebo něco podobného, nejsem moc problémovej člověk, ale když tam bude někdo nalitej, tak nevíte co ho napadne. A táhne mě tam i zájem o nějakou tu holčinu. Prosím, máte nějaké zážitky? Jak strašné, tak i nádherné, nebo doporučení, či rady? Předem díky. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Jojo, poznatky jsou, že je skoro všude vstup až od osmnácti *smich*

Zážitky, hmm.. alkohol, náckové, policajti a vyklizení poprvé, první "skutečná" holka, její přítel, policajti a vyklizení podruhé, tři hodiny spánku v prokouřeném oblečení a s rozsvíceným lustrem, dospávání na fyzice, matice, deskriptivě, dějepisu.. naprosto prázdný podnik v pracovní dny, noc v prosinci strávená v sedě na lavičce, když se sestra zamkla zevnitř a nebylo možné ji vzbudit, kamarádky ukradená kabelka se vším, strašná ožralost a blivno a zbytek noci na zídce u zverimexu, vedro, hluk, paranoia, narozky zmíněné slečny a pár flašek od neznámýho týpka, opět strašně blivno a předčasný odchod, pálení tácků u stolu, vyvedení vyhazovačem, kamarád kradoucí cizí drinky, jeho a následně i naše vyvedení vyhazovačem, malý arogantní ožralý bouchač a "pojď ven", "pojď nahoru", "ne, ty pojď dolů", osahávání dámou, která by možná mohla být matkou mé matky, osahávání ožralým kamarádem, rada jinému kamarádovi, ať neriskuje na ruletě, načež by mu dalším roztočením bývala padla výhra za asi 12k, chlastající profesor, kalící profesor, neskutečný mraky nagelovanejch vietnamců, .. ale ne, to by stačilo, bude to určitě fajn :)

tomasgulas

A to všechno se událo v jeden den? *haha*

dzordz*

Pochopitelně ne :)

freddy
hodnocení

děkuji, upřímně jsem měl o tom jiné mínění :D :D, ale tak je spousta klubů, které znám a chodí tam známí, kteří mají 15,16 a více. A je to legální.

A já byl sám sobě otcem...

Ale bumbání je od 18ti a když tě tam čáry čapnou něčím v žíle tak máš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]