Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, zda-li jste někdo slyšeli o pomůcce na čištění uší- jakési ouško či lžička, kde se to dá sehnat, někde na internetu? V lékárně ani ve zdravotních potřebách o tom nevěděli.
A dále, zda-li máte někdo nějakou zkušenost s ušními svíčkami(slyšela jsem jen o Aurekonu). Lékárnice mi tvrdila, že se tím vždy na 100% podaří ucho vyčistit, tak mě zajímá jestli se to třeba někomu nepovedlo, jestli nepřeháněla, zda má cenu to kupovat. Jde o staršího člověka, který je imobilní a nedostane se k lékaři.
Děkuji moc za odpovědi.
Já si ty svíčky vyzkousel a mohu říci,že to funguje,Byl jsem moc překvapen co to dokázalo vytáhnout.A to očko?Stejnou službu Vám prokáže kousek stočeného drátu,přiměřeně silného...
Předpokládám,že dokážete odhadnout co je přiměřená tlouštka...prostě ho přehnete vejpůl a vzniklý ohyb upravíte...
Aurecon - otodesinfitium = je dostatečná péče o čištění vnitřní části uší. Jedná se o roztok z mrtvého moře a aloe vera. Určitě v tomto případě doporučuji.
doplněno 20.01.12 20:11:určitě bych se nepokoušel o čištění mechanicky! může dojít nejen k zánětu ale i k nemalým problémům spojené s ucpáním zvukovodu atd.! Ode mě určitě varování!
doplněno 20.01.12 22:26:Peroxid vodíku je příliš agresivní a ten může způsobovat komplikace s ucpáním uší! Aurecon postupně uvolní maz v uchu a navíc není jeho používání nijak omezeno co se četnosti týče.
A bude to účinné, pokud je ta ucpávka asi hodně velká? Pokud by se to mělo po použití zhoršit, tak k doktorovi tu osobu určitě nedonutím
Zkoušeli jsme kapky s peroxidem na ucpané uši a zkončilo to bohužel zhoršením sluchu po použití a dotyčná doktora odmítla.
Zkuste ty svíčky.Stačí aby si lehla na bok a to je vše.Stočíte ten kornout a zapálíte.Vytáhne to z uší hrozný věci!Mám to vyzkoušené.A nic necítí,žádný nepříjemný pocit.Naopak...
doplněno 20.01.12 23:04: Pod jakým tlakem?Vždyť píši,že to vubec necítíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.