Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těžké ublížení na zdraví - kdo oboduje?

Od: meybe* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, byla jsem přepadena a zatím se to kvalifikuje jako TĚŽKÉ UBLÍŽENÍ NA ZDRAVÍ. Chci se zeptat moji léčbu řeší znalci vyzváni policii, ale potřebuji získat bolestné - bodování. Oboduje mě můj obvodní lékař bez vyzvání policie? Policie řekla, že po mému obvodnímu lekaři nebudou chtit nic, že si na to najmou znalce. Může mě obodovat obvodní lékař bez vyzvání policie? Děkuji

doplněno 04.01.13 18:43:

Neplatím si žádné urazové pojištění, kdo mi bolestné vyplatí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

2x

Vas prakticky lekar Vas neoboduje, nebo ne dobre. Prodelala jste tezke ublizeni na zdravi,tudiz ohodnoceni je veci chirurga - traumatologa. Presne tabulky jsou k dispozici kazdemu lekari, ale zarazeni jednotlivych skod, jejich stupne a event. bonus za obtizne leceni Vam nejlepe urci odborny lekar, ne praktik. Sice se to plati, ale vyplati se to jeste vice.

doplněno 04.01.13 21:02:

Bolestne a event. trvale nasledky budou soucasti Vasich naroku na vinikovi v prubehu soudniho rizeni.

hoummy*
hodnocení

0x

Zkuste Vašeho obvodového, ale něco to stojí :), do 400 Kč. Bolestné vám vyplatí viník, nebo jeho pojišťovna.

iz*
hodnocení

0x

Já bych doporučila počkat na přizvaného znalce. Jeho posudek by se neměl od posudku ošetřujícího lékaře zásadně lišit a pro soudní jednání bude rozhodující vyjádření znalce.

hodnocení

0x

Před čtyřmi roky mne srazila dveřmi auta nepozorná žena. Rozrazila jsem si hlavu. Přijela policie a odvezli mne do nemocnice. Sepsali protokol, dýchaly jsme obě dvě do balónků. Odškodnění jsem dostala naturálně, podle nějakých tabulek. Byla jsem vyzvána navštívit svého obvodního lékaře a tomu jsem podle pravdy řekla své potíže, ten mne poslal na jiné vyšetření a pak to asi nějak sečetli a vyplatili mi peníze. I za pohmožděné kolo jsem dostala peníze. Od té doby nevěřím řidičům aut...

Myslím si tedy, že budete odškodněna bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]