Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Je opravdu velký problém se ve Francii domluvit jinak než francouzsky? Francouzsky neumím, a protože přemýšlím o letošní dovolené ve francii zajímalo by mě zda mi postačí angličtina anebo to bude problém, např. v restauraci apod. Už teď když jsem psala mail do francouzského hotelu v angličtině mi odpovědeli francouzsky. Doma to není problém přeložit, ale na místě to bude horší
v turistických destinacích to nebude problém hlavně u mladých lidí,ve službách.V hotelích od 3 hvězdiček to bude v recepcích v poho.V Paříži v restauraci měli zaměstnance co uměl anglicky,a věnoval se nám celou dobu-bude to (alespoň v centru)stejné.Naproti stará dáma na angličtinu reagovala veelmi odmítavě,až s odporem.Ale hned vedle jdoucí muž v obleku jako manažer nám hned ochotně poradil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.