Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákupy v Polsku - je to stále výhodné?

Od: 7777 odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych si zajed do Polska nakoupit. Je to stále výhodné jako dříve potrvaviny a jiné? Do které části Polska si zajed?. Jsou nějaké odkazové stránky na nákupy? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Dobrý den. V Polsku je stále výhodné nakupovat PHM. Benzín je v polsku stále levnější min. o 3 Kč a nafta také podobně. Co se týká internetu, občas sleduju akční nabídku Polského Carrefouru.
carrefour.pl.s3.amazonaws/...

hodnocení

0x

benzín a nafta potvrzuji a my sem tan zajedeme do auchanu www.auchan.pl

meacher
hodnocení

0x

Mynulej tyden jsem byla v bielsko-biala,nafta stoupla na 34kc-jinak nakup leroy merlin-dlazba-polovina i mene co v cesku atd... kde sidli vice obchodu,kaufland-ceny jsou podstatne nizsi nez u nas-na kave i polovina,takze se vyplati

jimi*

Je v Bielsko-biale take obchodní centrum Carrefour?Diky za radu *nevi*.

polinek*

takový kus? Stačí hned za hranice,záleží odkud je ,,,Já to mám 15 minut.do Chalupek a Zabělkova

meacher
hodnocení

0x

omluva-Minulej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]