Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás o radu, už podobu asi 3 dní se z mého ženského pohlavního orgánu vytéká něco co vypadá jako hlen. Vytéká to vlastně pořád ale po malých něco jako kapkách. Pokud z mého ženského pohlavního orgánu vytéká tato tekutina rychleji tak se mi toho v kalhotkách hromadí více a dělá mi to při hýbání nepříjemný pocit který ale tak za 10 min. zmizí(vsaje se). Věčně jsem z toho nervozní a nevím si rady.
Co je tato tekutina a co a proč se se mnou děje?
no to podle toho kolik ti je let, jestli jsi v puberte a menstruaci jeste nemas, tak by to mohl by ten vytok, ktery zasne vzdycky tak rok az dva pred tvou 1. menstruaci...ale jeslti je to doprovazeno treba svedenim... mohla by to byt nejaka infekce
Ahoj Katko. Buď v klidu. Jedná se o tzv. poševní sekret - je to tekutina, vylučovaná skr poševní stěnu. Je to naprosto normální stav u každé dospívající dívky a ženy.
doplněno 20.01.12 14:52:Intimky jsou tenké vložky. A mamče se to nestyď říci, je to také ženská a toto moc dobře jistě též zná. Ona Ti i ohledně intimek poradí ty nejlepší, uvidíš.
Děkuji moc všem hlavně vám a ještě bych se chtěla zeptat jak se tato témata zamykají. Jsem tu poprvé a moc děkuji za rady a opravdu mi to moc pomohlo.
Katko, nemáš zač. Téma se nezamyká. Když se budeš potřebovat ještě ohledně tohoto na něco zeptat, tak klidně můžeš kdykoliv pokračovat v tomto vlákně, abys nemusela zakládat jiné. Měj se hezky.
Jinak je vlákno uzavřeno, až pokud do něho nikdo již dlouho nepřispívá.
no tak to by mohlo byt ono...kazdopande neprijde asi hned... ale az tak minimalne po pul roce...ale urcite si dej do skolniho batohu vlozky, kdyby nahodou a jeslti te vytok obtezuje, muzes pouzivat intimky...ja taky mela vytok no a pak sjem to najednou dostala ve skole...je lepsi byt vybavena az TO prijde...
No a kde je mám koupit?
Kolik tak asi stojí?
A mám to říct mamince?
Docela se stidím říkat takové věci mamince i když by to možná vědět měla.
zdá se, že tvoje mamina trochu zaspala...
jsi šikovná, když jsi se tu zeptala... na internetu je mnoho informací... zkus např. krasna.nova.cz/...
nebo si dej do vyhledavače heslo menstruace ... tolik času ani nemáš, aby jsi stíhala přijímat všechny ty informace, které ti pomohou...
s maminou to klidně prober, možná, že se stydí více než ty... i tak je ti nejbližší... když tak ať si mamina přečte třeba toto: prozeny.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.