Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostě se k sexu nedokopu

Od: wallkysek* odpovědí: 33 změna:

Ahoj,

Už jsem se svou přítelkyní skoro 3 měsíce a stále sme se nedostali k sexu nebo spíš já se do toho vůbec nemám ;( Eště před silvestrem to bylo tak nějak v pohodě, předehra všecno ok jen jsme se nedostali k dalšímu kroku, dnes se už ani k předehře nedostanu. Na únavu se to už nedá schazovat, beru vitamíny a cejtim se skvěle. Přitelkyně mi to dává samozřejmě dost najevo, taky by mě to štvalo bejt to obráceně ;( Už si začínám myslet že mám nákej problém s hlavou *zed* Přitom už za sebou mám pár perných výkendů a nocí *bzum*. Poraďte jsem zoufalej ;(

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

Clovece, v 18ti letech je kluk na vrcholu sve sexualni sily, pak uz to jde jenom z kopce. V tomhle veku by obvykle kluci osukali co jim pod ruku prijde a ani se jim ta holka nemusi libit, staci, ze jim da. Pokud mas holku, co se ti libi a ceka na to, pak je neco velmi v neporadku. Co sexualni orientace? Nekdo na to prijde az treba po nekolika vztazich, ze kluci jsou vlastne lepsi. Pokud te to trapi, pak bych se obratila na sexuologa.

wallkysek*
hodnocení

Sexuální orientace je naprsot v pohodě (: to vím na 100% už jen když s ní sem tak erekce není problém.. jen prostě dřív sem byl pokaždý s naprosto čitelnýma holkama věděl sem jak na co budou reagovat a tady je to moc na slepo

a neni to tim, ze je tak uzasna? ze ji nechces zklamat, sebe shodit spatnym vykonem? co se v posteli spis zasmat nez mermomoci tlacit na pilu? tohle je vsechno psychika, ikdyz si to nepriznas a snazis se na to nemyslet.
doplněno 19.01.12 20:05:

nepomohlo by si říct, že je sex úžasný, ale že si dáte měsíc čas, ale užijete si mazlení? Nadsadil bych to jako punc, ne jako něco míň, ale naopak víc... zkrátka je to taky projev blízkosti a možná o něco upřímnější. Jestli to od mazlení nenásilně sklouzne k sexu, tak jen dobře, když ne, tak na to přece nebyl "tlak" a o nic nejde.

wallkysek*
hodnocení

Toho že í zklamu se bojím asi nejvíc, nechci o ní přijít ;( jako už sme se k samotnému aktu skoro dostali.. jenže pak nastalo vyrušení v podobě hovoru ;( Já na pilu netlačím, ale 3 měsíce už je docela dlouho. Oba víme že láska o sexu není... ale sex je prostě sex

nem*
hodnocení

0x

Ahoj, nejspíš je problém jen v hlavě (psychika) jestli máte na to věk a máte v hlavě i teorii, chce to soukromí a půjde to samo.

Mě v tom pomohl (ač sme nechtěl, resp. to nebyl záměr) alkohol když to bylo poprvé.

Hlavně opatrně a chránit se, jinak si můžete nadělat obrovský problémy =)

Tak hodně štěstí a moc nad tím nepřemýšlet a nelámat si hlavu, to tě pak blokuje.

wallkysek*
hodnocení

Alkohol nepomohl, chránit se to je základ (: znám. Kdyby to mělo bejt poprví tak to pochopím... ale je mi 18 a mám toho už dost za sebou ;(

martinaa*

To bude možná ono. Pokud toho v 18 máte "už dost za sebou", tak jste prostě možná jen unavený z toho množství. To se stává.

wallkysek*
hodnocení

Myslíte že už v 18 bych se nějak mohl připravit o chuť k sexu? trochu zvláštní když kouknu kolem sebe

martinaa*

Dva kamarádi z vysoké to takhle měli (asi 20 let), prostě byli "přesexovaní"... nevím, čím to bylo. U jednoho trval půst asi měsíc, kdy říkal, že by to šlo, ale nějak se mu nechce, a druhý začal sexovat až za půl roku, co si našel novou přítelkyni a ta mu vlila novou krev do žil.

I se sexem je to třeba jak s čokoládou ( každou jinou aktivitou) - když ji budete jíst denně, za chvíli se Vám přejí.

Nemít pár týdnů chuť je vcelku normální, ale kdyby to trvalo déle, jak dva tři měsíce, tak už bych se měla na pozoru. Přítelkyně by to měla zčásti pochopit (není každý den posvícení, že), a Vy byste se na oplátku měl snažit. Ne se do sexu nutit, ale třeba udržovat náladu a zkusit to zlomit.

nem*

a nějaký neprozrazený zábrany tam nejsou?

holka pěkná? máte se rádi? "dole" vše funguje?

jen prostě není chuť?

wallkysek*
hodnocení

Žádné problémy, holka nádherná, dole funguje všechno, jen není "chuť"

Ahoj. Jak Vás tak pozoruji z Vašich příspěvků, máte s tímto potíže stále. Je to psychikou a s tímto problémem byste se měl otevřeně svěřit tedy sexuologovi. To Vás nenapadlo?

doplněno 19.01.12 09:57:

A co jiná děvčata, ta Vás přitahují?

wallkysek*
hodnocení

Pokud vím sexuolog není zrovná záležitost. Psal sem že sem doteď neměl problém.. Sem zvládal 2-3x za noc uplně bez problému užíval sem si to ;(

des*
hodnocení

0x

Pokud vám to nepasuje,jděte od sebe,zůstaňte kámoši a je to.Pokud si vzpomínám,tak my jsme si podali ruku,projel blesk a byla rvačka.Nějaké okukování nemá cenu,je to jak v přírodě.

luccy*
hodnocení

0x

Především bys měl ty vědět z jakého důvodu se ti do ,,toho,, nechce. Jestli je pro tebe partnerka nepřitažlivá nebo se ti prostě jen nechce z lenosti. Jestli si to s partnerkou vůbec nedokážeš představit, tak asi to není úplně ta pravá pro tebe a to se můžeš stavět na hlavu a prostě to nepůjde. Pokud z lenosti, tak tam budeš muset něco udělat pro to aby to šlo. Zkus připravit pěkný romatický večer pro tebe a přítelkyni třeba s věčeří a případně nějakým alkoholem, to tě uvolní a zbytek nějak sám vyplyne.

wallkysek*
hodnocení

Newím čemu říkáte lenost (: Partnerka je více než přitažlivá (: a pro mě krása moc neznamená (:

luccy*

Neměla jsem na mysli krásu, ale osobní přitažlivost. A leností jsem myslela to, že než se vrhnout do něčeho, co může mít delší průběh, tak do toho raději nejít vůbec. :) Ale jak jsem se dočetla níže, tak je problém v něčem jiném. A to je pouze psychický problém se kterým se musíš sám vyrovnat nebo požádat o pomoc odborníka, a nebo se do toho vrhnout bez předsudků, třeba to nebude tak černé, jak si představuješ.*palec*

hodnocení

0x

Zkuste napsat lepe,tady neco chybi,zrejme nepisete vse.Mate na ni vubec chut,nebo co vam brani,zamyslete se.Nejistota s ni poprve?Nebo proste vas blokuje,ze to od vas ocekava a cim vic,tim vy nemuzete?Chlape trochu to rozvedte.Nebo vam to po predehre najednou nic nerika,brzda?Muzem jen hadat.

wallkysek*
hodnocení

Driv to bylo tak ze po predehre sme zkusili, ale hovor nás vyrušil. Pak to bylo tak že došlo na předehru, ale jakmile sme měli zajít dál tak sem to nějak ukončil. Teď už se nedostanu ani k předehře. Myslel jste toto?

Vyzkoušejte společnou sprchu. Možná se více uvolníte a "rozpálíte". A jako další možnost při ztrátě chuti na sex jsou k dostání různé povzbuzovače např. španělské mušky apod. Ale zkušennosti s tímto nemám, jen mne to napadlo, jako ještě jedna z možností.

sprcha dobrý, než mušky si dokážu představit hřející olej nebo něco takového... :)

jipka*
hodnocení

0x

A co se ještě trochu poznat když píšete ze jí nemáte moc přečtenou a chodit hodně mezi lidi, aby nebyla příležitost.

dzordz*
hodnocení

0x

No, ona si toho už nejspíš taky stihla všimnout, že. Bavili jste se o tom spolu, "přiznal" jste se otevřeně, jak jste na tom? Ujistila vás, že to chápe a že to jednou určitě půjde? Když už se teda vám nechce, co alespoň uspokojit ji? Přecejen po takové době jí to taky musí chybět, i když si to třeba nepřipouští nebo to neřekne. Třeba by to postupně pomohlo i vám. A hlavně to brát s humorem a nadhledem :)

hodnocení

0x

a co se domluvit na tom,ze to zkusite do vyvrcholeni a primy akt proste vynechate?Asi potrebujete partnerku vice poznat,aby jste si byl jisty.Zena nepotrebuje az tak mnoho k vyvrcholeni,kdyz v ni vyvolate touhu.Ted uz i ona muze ziskat blok.A navic ikdyby jste selhal,tak normalni zenska vi,ze priste top bude lepsi a ze je vse o psychice.Jiste vam pomuze,ale musite ji to dovolit.boze,tak selzete,zensky to tak neberou.Tohle ale je pro ni horsi,nevyzna se ve vas a kdyby o vas nestala,tak vas kopne do zadku davno.Takze to selhani nevbude tak hrozne.ale pokud to jeste nechate narust,a selzet,muze to byt i posledni kapka,pro celkove vycerpani ze situace,ne ze samotneho selhani.Chapete to?Pokud prece jen nedostanete odvahu,zajdete k sexuologovi,nebo psycholog.Jeste me napada,proc nerict partnerce,ze by jste to zkusil,ale ze na poprve z toho asi nic moc nebude.Proc to nerict,ted to vic podelat nemuzete.

figurek*
hodnocení

0x

vidím že propadáte do depresí a beznadějí. Mě to taky moc nešlo. Běžně se stávalo, že jsem kixl, protože jsem měl nervy, že kixnu. Nic zvláštního. Podle mě má chlap vrchol kolem pětadvacítky.

hodnocení

0x

ja tedy nevim,ale asi by jste mel zajit k psychologovi,ci sexuol.,aby s vami zacal pracovat.Vy se takhle zablokujte cimdal vice.Jste v poradku,ale psychika ta vam dela problem.Nenechte problem narustat.Mčel by jsze se partnerce sverit,treba to vyresite,vy prestanete mit obavy z toho co ona.do niceho se nenutte ,proste to prijde.Nejaky relax pred tim atd.

wallkysek*
hodnocení

Taaakže, dokázal sem se vrátit aspoň k předehře, což beru jako úspěch sice malej ale je to úspěch. Ale jak mám brát reakci, když po nějaké době trvání předehry partnerka, newim jak to vysvetlit, rekneme uvolnena az tak ze uz potom uz nic nedelala a usla na me?! :D

jsem asi tatar,ale ja nerozumim posledni vete-usla na me.Muzete mi to nekdo prelozit?Dekuji

wallkysek*
hodnocení

Čemu nerozumíš na "usnout na někom"? :D

Aha usnula,nejsem jen zvykla na vyraz usla.Muzu se zeptat a partnerku jsi nekdy uspokojil jinak,kdyz neni odvaha k aktu?

doplněno 20.01.12 23:18:

Jste asi oba mladi ze?Partnerka take nema zkusenosti,ze?

wallkysek*
hodnocení

Aano, každej máme trochu (: jestli sem ji uspokojil to newim, jak to mam poznat?

Casem az budete zkusenejsi tak pri styku poznate sam.Urcite by ocenila,kdyby jste se zeptal a popripade,aby vas navedla jak.Je dulezite se spolu zacit bavit o techto vecech,jinak to nerozvazete.Tak nejdriv zacnete timhle a nechte to na co si zati netroufate na partnerce.Casem kdyz nebudete mit pred sebou zabrany ustni a poznate se co kazdy v mysli citi,pak neni proc se bat .Tim ze zacnete mluvit narovinu,ji neztratite.Zeptejte se taky,jestli partnerka vubec nekdy zazila orgasmus.

wallkysek*
hodnocení

Dekuji všem za rady (: problémy byli vyřešeny z obou stran (: Chtělo to jen čas a "oťukávání" partnera (:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]