Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předčasné splacení

Od: redy* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Mám dotaz jakou částku doplácim při předčasném splacení úvěru:např.vezmu si 200 000kč mam celkově zaplatit za 6 let i s úrokama 300 000kč a když po roce bych chtěl celou částku splatit najednou tak budu platit zbývající částku z těch 200 nebo 300 tisíc? děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Podmínky jsou ve smlouvě. Vyberte si takový produkt v bance, kde máte zdarma možnost mimořádných splátek a nebo jednorázově splatit celý úvěr.

Prní rok se vám budou umořovat jen úroky, kolik budete platit to já nevím, to bude ve smlouvě.A když na to budete mít, tak druhý rok jednorázově splatíte 200tis. Třeba stav. spořitelna dává možnost mimořádných splátek bez poplatků. Takže napřed bance budete splácet úroky a pak teprve vlastní úvěr.

iko

jsem laik asi jako tázající a mám tu zkušenost že jsem opravdu splatila nejdřív úroky protože úvěr byl nastaven tak,že splátka jistiny byla zanedbatelná a když jsem se pídila po předčasném splacení tak jsem se nestačila divit kolik vlastněještě dlužím.Ano vše bylo ve smlouvě ale laik se v ní těžko orientuje to vám garantuji.A laici to znamená většinu.Kdyby byli všichni chytří tak nemají banky takové zisky ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]