Nejste přihlášen/a.
Dokázal by mi někdo poradit, jestli je možné odstoupit od smlouvy s T-Mobile z důvodu toho, že mi už vícekrát provedli špatnou fakturaci? Je možné to chápat jako porušení smlouvy z jejich strany.
Při kontrole posledních poslední faktury mi naúčtovali služby, které jsem neměla objednané. Na infolince mi to potvrdili, s tím, že to opraví. Pak jsem šla ještě o vyúčtování zpět a opět to tam byla chyba. Tato platba už navíc proběhla, takže slibovali, že mi to odečtou formou slevy od další faktury. Tak jsem zvědavá, jestli to opravdu splní...
Je jen otázka, kolikrát se takto mohli splést v jiných položkách. Na toto jsem přišla, neb se jednalo o jednorázovou službu. Je složité je kontrolovat, neboť vyúčtování není úplně transparentní a je třeba ho vždycky víc zkoumat.
Děkuji.
No tak zrovna tý-debile jsou pěkný vychčióni. Přečtěte si pozorně VOP, mimojiné musíte při skončení smlouvy výslovně žádat aby Vám číslo nepřevedli na předplacenej. Měli by se stydět tohle šít na lidi.
Jinak bohužel neporadím jeslti lze odstoupit kvůli chybné fakturaci, ale doporučuju si hovory na linku nahrávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.