Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výrůstky na oku

Od: kikischka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám takový problémek, se kterým se mi moc nechce k lékařce.

Při malování jsem zjistila, že na levém oku mám nějakou kuličku. Je to taková malá kulička na bulbě, dnes jsem zjistila, že mám dvě.n Myslíte, že je to normální? JInak nic nebolí. Děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Předpokládám že bulba je bulva jste si jistá?Jak to může být vidět?Jinak jestli je to pravda tak oční odd.Není to na víčku?

evina*
hodnocení

0x

Já mám taky na víčku takový bradavičky,ale nikde jsem s tím nebyla.Myslím,že to nic není.E.

svetluska*
hodnocení

0x

Rozhodně běžte k očnímu lékaři - pokud se jedná přímo o část oka, není radno si zahrávat. Pokud by to bylo na víčku mohlo by to být jen ječné zrno, ale v případě oční bulvy návštěvu lékaře neodkládejte.

tomh*

může to být ječné zrno, ale to většinou bolí..určitě jděte na oční!

perikles*
hodnocení

0x

Obevily se mi nedávno bíle tečky a zarudnutí na hraně spodního víčka - očařka předepsala Ophthalmo-framykoin, ale nevím, zda je to přesně váš případ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]