Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se to dál označuje?

Od: misulka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Chci se ujistit. Přešla jsem na novou HA. beru ted Mirelle (28 pilulek).S prvním užíváním jsem začala před měsícem v den menzezu (v pátek) jsem začla brát pilulky. Ted jsem nakonci,ješte mně chybí dobrat 2 bílé pilulky( ale zatím menzes nemám).

Zajímalo by mě,jestli další platíčko musím zase označit pátkem,nebo dnem kdy dostanu menzes?.děkuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkopírováno z přébalového letáku:

Užívání se zahájí první den menstruačního cyklu (první den menstruačního krvácení) užitím tablety označené číslem 1. Každý následující den se užije jedna tableta, přičemž se postupuje podle šipek na obalu do té doby, dokud není obal prázdný. Krvácení z hormonálního spádu se obvykle dostaví druhý až třetí den po užití poslední žluté tablety (tj. tablety s účinnými látkami). Po užití poslední bílé tablety z balení (tj. tablety bez účinných látek) se hned následující den užije první tableta z nového balení, a to i tehdy, když ještě neskončilo krvácení z hormonálního spádu. To znamená, že užívání z nového balení začíná vždy ve stejný den v týdnu a že krvácení probíhá také pravidelně ve stejné dny v týdnu každý měsíc. Je možno zahájit podávání také 2.-7. den menstruačního cyklu, ale v tomto případě se doporučuje po dobu prvních 7 dní užívání tablet použít ještě další doplňkovou nehormonální antikoncepční metodu (jako např. kondom nebo spermicidy).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]