Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plat v Lidlu

Od: vysker* odpovědí: 11 změna:

V současné době jsem bez zaměstnání. Měla bych možnost pracovat v Lidlu jako pokladní. Prosím, nevíte někdo jaký je přibližně plat v těchto marketech? V inzerátu mají napsáno že dobrý, ale to mě moc neříká. Díky za odpověď

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

4x

Asi jak kde ale kamarádka pokladní má 12500 základ, kamarád v Kaufu u zeleniny 11200 základ. Zeptejte se některé pokladní, třeba vám to řekne.

kolicek*
hodnocení

2x

K otazce platu v Lidlu moc nevim, ale rozhodne bych se zastal vyskera, protoze urcite to neni o tom zeptej se a oni mi reknou. Vetsinou se ptaji, kolik si predstavuji plat a maji urcite hranice pres ktere nesmi a kdyz se malo sebejisty uchazec o praci nedoceni, tak mu s radosti odsouhlasi nizsi plat. Takze otazka spis je asi "Kolik si muzu rict". Mozna to v Lidlu funguje jinak, ale ja jsem se s tim osobne setkal spis takto. Treba tady u nas na oddeleni je je rozptyl kolik muze vedouci dat pet tisic, takze kdyz se nekdo podceni, tak je to zbytecne skoda...

hodnocení

0x

Snad by nebyl takový problém se v Lidlu zeptat, nebo ano?

Osobně kdybych neměl práci, tak plat bude až to poslední na co bych se potencionálního zaměstnavatele ptal..

vysker*
hodnocení

Zeptat se sice není problém, ale jde o to, že se stejně pravdu nedovíte. Skutečnost je pak většinou jiná. Že by nezaměstnaný měl vzít jakoukoli práci je pravda, ale pokud musíte dojíždět z vzdálené vesnice a plat bude 6 tisíc, tak je otázkou, jestli se vám to vyplatí.

paaja*

Tomu moc nerozumím. Zeptám se, budoucí šéf mi sdělí částku a tu si pak při podpisu smlouvy překontroluji. Pokud tam bude něco jiného, nepodepíšu a odejdu, protože když se se mnou budou snažit vydrbat už na začátku, budou se mnou vydrbávat neustále

Nebo je to jinak?

Paajo ono to není tak jednoduchý!.!.!

Ti co přijímají nový zaměstnance tak v tom ,,umí chodit ".

Mají za sebou takový školení kde je naučí ,,hrát si se slovíčky", takže vám připadá že na místo kam vás přijímají a kde je běžná výplata třeba 15 tisíc vám slíbujou 20.

Když vám do pracovní smlouvy napíšou ,,Odměňování za vykonanou práci se řídí Mzdovým řádem v platném znění, který je v souladu s platnými právními předpisy a nařízeními."

Potom vám dají ,,Mzdový výměr" ve kterým je napsaný Základní mzda rovna tarifu: C .

blackflamesiczi*

neni problem strhavat osobni ohodnoceni, to si pamatuji z prace v autoservisu k vyplate melo bej 40 a najednou se tam objevily pokuty za blbosti a 20 bylo v haji. Zamestnanec uz nikdy

crucius
hodnocení

0x

Plat pokladni v Lidlu cca 12000,- hrubého.Pozor jen na to zařazení pokladní.V Lidlu není jen pokladní,ale dělá se všechno od doplňování přes práci na pokladně až po uklid parkoviště.

evali

Pozor necelých! 12000 hrubého / dělám tam / a ještě úklid hajzlů - dámských i pánských a umývání nádobí na kuchyňce a další buzerace.Takže beru roha!

hodnocení

0x
V Lidlu, Kauflandu, Globusu, Tesco, všechno je to na jedno kopyto. ;) Budete jako pokladní, tak si v Globusu můžete přijít i na 20.000,- Kč. ;) Musíte ale dělat i ostatní práce. ;) Hodně mladých maminek, chodí si přivydělávat právě do Marketu.
Nyní se každý diví, že musí dělat všechno, včetně mytí záchodů, pánských dámských apod.
Už je to dávno, kdy jsem pracovala jako vedlejšák na brigádě v samoobsluze. Tenkrát jsem chtěla našetřit na dovolenou. Co si myslíte, že se dělalo v takové samoobsluze na sídlišti v Praze? Všechno. Přejímání zboží, vykupování flašek, balení vajíček, mytí výloh,vytírání podlahy v obchodě při sněhu, zametání chodníků, doplňování zboží, mytí regálů, pokladní - podle potřeby, přebalování starého zboží, krájení starého salámu do pomazánek, zbytek pečiva, chleba do mrazáku do pytle s vodou, ráno, první čerstvé rohlíky a chleba. To co se nyní děje v Marketech, to se dělá i v malých obchodech, jen se o tom neví. Můžete si na to stěžovat, nikdo vás nikde, už nezaměstná. Neexistovalo pro nikoho, přijít do práce a sednout si. Celé 4 hodiny, se pěkně muselo kmitat, ještě večer, vše doplnit a uklidit na ráno. Takové vražedné tempo, se nechce nyní, nikomu líbit, ale je to práce a jsou za ní peníze, to je důležité. Jen moje vlastní zkušenost.
lidus*

Perlička pro pobavení. Švagr s maturitou přišel v 53 letech o práci, jediné co sehnal je Kaufland - doplńování zeleniny, směny většinou přerušované, to jak jde se dozví den předem, plat 12.200 hrubého a teď to příjde: ve výplatě obdržel 3 smajlíky, červený-nespokojenost, žlutý-dobré. zelený-super a ty musí vylepit na nástěnku v Kaufu. Pokladní hodinu nacvičují jak se chovat, pozdravit, spočítat pečivo v sáčku, nahlédnout do koše zda je prázdný... Právě na hodinu jedna vyletěla, nevstala a nepodívala se zda je koš prázdný-žádné napomenutí, hned ven s dovětkem, že venku dalších 100 čeká. Šikana prý otřesná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]