Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej smenky

Od: lulka odpovědí: 7 změna:

Dobry den,chci se zeptat,zda nekdo mate zkusenost s prodejem smenky,zda se penize dostanou hned,pred vymozenim z dluznika,nebo se ceka az na vymozeni a pokud mate dobrou zkusenost,doporucite mi nekoho? Mam smenku na 100 000,kolik myslite,ze to bude delat jen pro me,po odecteni nakladu?Predem dik za odpoved! :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sarkamatejkova
hodnocení

0x
Dobrý den, já naletěla podvodníkům měla jsem 50000 Kč půjčeno do 3 dnů od podpisu, ale místo 68000 Kč jsem nakonec zaplatila 74208 Kč nedoporučuju. A půjčovat si jen u banky.

lulka
hodnocení

no ja mam smenku na 100.000 Kč,jenže z toho cloveka je to nemozne dostat... a navic jsem zjistila,ze po nem nejací vymahaci uz jdou,takze opravdu uzasne :-/ a nevim co mam delat :(

f

Zkuste se zeptat zde - spolupracuje s nimi naše firma, nemůžeme si stěžovat :) b4b-inkasso.com/...

lulka

chci se zeptat...ten clovek je nezamestnany a nejspis po nem jde i nejaka vymahacska agentura,myslite ze to ma nejakou sanci?! :-/

lulka

jinak na odkaz mrknu,dekuju :)

Dobrý den. Taková směnka je téměř neprodejná. Zbytečně nespekulujte, ať někomu nenaletíte na sliby, které Vám vyženou ještě další peníze z kapsy. To je moje rada.

hodnocení

0x

Směnka {-} peníze = Z RUKU DO RUKY! .! .!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]