Nejste přihlášen/a.
No tak mluvit určitě s generálním ředitelem společnosti Ne, prostě přijdete, zeptáte se, jestli vám mohou poradit, kde sedí nějaký personalista a tam půjdete. A zbytek bude na vás. Určitě nemusím říkat být slušný, nechodit v montérkách(kravatu si asi brát nemusíte pokud jde o autodopravu)
Manžel který pracoval jako ředitel oddělení Řízení lidských zdrojů říká-nesnášel jsem lidi co chodili otravovat, u každé nabídky práce je kontaktní email a stačí když zašlete motivační dopis + CV-personalista už si poradí, vzhledem k tomu, že se na jedno místo hlásí i přes 100 uchazečů nedělal by personalista nic jiného než přijímal návštěvy. Jiné je pokud vás doporučí někdo přímo, to pak jděte do firmy rovnou za člověkem na kterého máte kontakt.
Já mám s tímhle určité zkušenosti a pokud mohu poradit - z mého pohledu je nejlepší tam nakráčet a rovnou říci prvnímu člověku na ráně (ne vžfy mají recepci nebo vrátnici), že jsem se přišel zeptat na práci a jestli by mě mohli nasměrovat na někoho kompetentního.
Ono je fakt, že na jednu stranu můžete přijít nevhod, ale dle mých zkušeností to zase těm lidem trochu vyrazí dech a ocení osobní návštěvu, zájem a pokud by jóóó neměli čas (mně se to nikdy nestalo), už vás odkáží na mail, jiného člověka apod. Samozřejmě to nesmí být firma, kde je fluktuace 50 lidí za půl roku. Takové mají samozřejmě celé personální oddělení a možná jiná pravidla. Jako např. to, že by Vás nepustili přes bránu a chtěli poslat CV právě na ono personální...
P.S. Na místo řidiče jedině osobně
Je asi lepší, domluvit si telefonicky schůzku. Některé firmy náboru nových pracovníků vyhrazují pouze určité dny a hodiny, takže můžete, bohužel, přijít i nevhod, nikdo Vás nepřijme a Vaše návštěva bude na nic. Proto si nejprve s personalistou domluvte telefonem den a hodinu, pak přijďte a rozehrejte všechny své klady, schopnosti a dovednosti tak, abyste personalistku okouzlil a byl přijat. Přeji Vám to. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.