Nejste přihlášen/a.
Dobry večer,stala se mi takova věc,že jsem se zadival v červnu do jedné holky z tanečních o prazdninach jsem si sní chatoval a asi po měsící chatování jsem překonal strach a pozval jí na schuzku ona souhlasila,ale pak z toho nic nebylo protože jsme se vněčem neshodly tak jsem to v zíří zkusil znovu a to mi říkala že o víkendu nemá čas že nikam jedea že až bude mít čas tak napíše.Pak se mi ,ale stalo že jedna její kamarádka zjitila ,že se mi ta holka líbí a jájí řekl že je to pravda to bylo někdy v říjnu.Ale koncem října když už nepsala tak jsemm to vzdal a řekl si že nemá zájem protože nenapsala do ted´ a v listopadu jse mi začala líbit ta její kamarádka s tou si taky chatuju a citím že si sní mám co říct atd.Ale ve čtvrtek mi napsala ta kamarádka jestli si s tou první holkou ještě píšu a já jí řekl,že už ani ne že furt nechci bejt ten první kterej napíše a že jsem jí pozval 2x ven a ona nechtěla řekl jsem jí at´ jí odemně kdyžtak pozdravuje .
A já bych se vás chtěl zeptat jak ted´ mám oslovit tu kamarádku,protože aby si nemyslela že jí beru jako nějakou nahradu,ale ona se mi opravdu líbí.
Ale ja jsem blondak a jí se pry blondaci nelíbí,tak nevím.
Předem díky za odpověd´.
Hlavně se kvůli holce neobarvi. To tě ani nesmí napadnout(ale jsi blonďák, tak to raději píšu) Jinak s tou druhou si už přece chatuješ, tak to máš jednoduché. pokud zrovna nekecáte jen o počasí tak už o ní něco víš a víš, jak ji zaujmout a tak ji pozvi třeba do cukrárny, vyší level, na večeři... Tam se jí vyznej ze svých citů Prostě jí řekni pravdu, že se ti líbí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.