Nejste přihlášen/a.
ahojky..pred tremi dny jsem spala s jednim klukem vim ze sem jeste panna
ale newim jestli se dome udelal..prosim proto jestli je nejaka sance ze otehotnenim...?
prosim nutne odpovezte..dekuju
Postinior se ještě dává , ale do 24 hodin a navíc je jen na lékařský předpis. Nějak mi nesedí ty dvě věci spala jsem s klukem a jsem pana, pokud tak usuzujete podle toho , že jste po styku nekrvácela , tak jen , že to není vždy pravidlem. Asi budete muset počkat 7 dní , těhotenský test funguje až po 10 dnech od styku , anebo š dny po začátku očekávané menstruace takže se můžete přizpůsobit podle toho co máte blíž. Hodně štěstí
myslel jsem že se daj bez předpisu v lékárně sehnat nějaký prášky který když si stihneš do určitý doby aplikovat neotěhotníš... nejsem ženská a o tohle se nezajímám tak spíš otázka na vás dámy... ( vsadím se že první odpoví Al bunda)
:o)
Ač si myslíš, že neproniknul, tak předpokládám, že když jste v sexu pokračovali, tak asi někam proniknul. Nemůžeš se zeptat toho kluka, zda došlo k vyvrcholení? Opravdu můžeš otěhotnět. Být tebou, tak si zajdu na gynekologii a řekni jí, že možná jsi těhotná. Ona ti udělá testy a budeš pak mít jistotu, zda jsi nebo ne. Pozor i když dostaneš menstruaci, tak to neznamená, že nejsi těhotná. Hodně štěstí a příště více rozumu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.