Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

% úspěchu otěhotnění

Od: misutka* odpovědí: 8 změna:

ahojky..pred tremi dny jsem spala s jednim klukem vim ze sem jeste panna

ale newim jestli se dome udelal..prosim proto jestli je nejaka sance ze otehotnenim...?

prosim nutne odpovezte..dekuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

2x
Jestli si s ním spala před třemi dny tak se obávám že 1.už panna nejsi a za 2.teď momentálně ani nezjistis jestli jsi těhotná,takže ti radím pouze vyčkat jestli se dostaví menstruace.To že jsi mohla otěhotnět je tak 50%na50% asi ti to moc nepomůže ale vždy je lepší myslet na prevenci

paja*
hodnocení

2x

Postinior se ještě dává , ale do 24 hodin a navíc je jen na lékařský předpis. Nějak mi nesedí ty dvě věci spala jsem s klukem a jsem pana, pokud tak usuzujete podle toho , že jste po styku nekrvácela , tak jen , že to není vždy pravidlem. Asi budete muset počkat 7 dní , těhotenský test funguje až po 10 dnech od styku , anebo š dny po začátku očekávané menstruace takže se můžete přizpůsobit podle toho co máte blíž. Hodně štěstí

my*
hodnocení

0x

myslel jsem že se daj bez předpisu v lékárně sehnat nějaký prášky který když si stihneš do určitý doby aplikovat neotěhotníš... nejsem ženská a o tohle se nezajímám tak spíš otázka na vás dámy... ( vsadím se že první odpoví Al bunda)

:o)

macka80*
Ano máš pravdu tito prášky fakt existují jmenuji se postinor ale na ten uz je pozdě dříve se bral nejpozději do 6hod po,a teď ten nový mám pocit do 12ti nebo 24 hodin,takže nic

paja*
hodnocení

0x

Chybička 3 dny po menstruaci.Pardon

misutka*
hodnocení

ale to jo ale proste vim ze do me neproniknul...nemohl se do me dostat.. proto nwim jesti kdyz se do me udelal..a jestli můze pana otehotnet...mam velkej strach..

qwertz*

Spermie se může dostat skrz otvor v panenské bláně, takže je možné, že jseš těhotná...

murka*
hodnocení

0x

Ač si myslíš, že neproniknul, tak předpokládám, že když jste v sexu pokračovali, tak asi někam proniknul. Nemůžeš se zeptat toho kluka, zda došlo k vyvrcholení? Opravdu můžeš otěhotnět. Být tebou, tak si zajdu na gynekologii a řekni jí, že možná jsi těhotná. Ona ti udělá testy a budeš pak mít jistotu, zda jsi nebo ne. Pozor i když dostaneš menstruaci, tak to neznamená, že nejsi těhotná. Hodně štěstí a příště více rozumu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]