Nejste přihlášen/a.
Ahoj... Vcera sem se bouchl o skrin do ruky.. Desne to boli, myslel sem ze to prez noc prejde, ale nepreslo a oteka to. Hybat s kloubem mozu, ale jak kdyby cely palec nezohnu kvuli bolesti. Tak si rikam, ze je to jen narazene.. Nikdy sem nemel nic zlomeneho ani narazeneho a tak nevim co ted delat, jak dlouho to asi tak bude bolet.. Nejaka mast by pomohla?
Marku, jestli to bolí "jak sviňa", tak to bude pravděpodobně pouze hodně naražené, zlomeniny většinou bolí méně. Já bych to osobně nijak neřešil. Ovšem nevím jaký je Váš vztah ke zdravotnictví, já jsem doktory nehledal ani kvůli fraktuře klíční kosti...
Zatím bych doporučil trošku znehybnit pružným obinadlem, každý zbytečný pohyb bolí, zítra uvidíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.