Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceska posta a sms

Od: krkovicka* odpovědí: 9 změna:
Při dobirce a objednávky z eshopu rozesílá pošta v den dodání smsky.Rozesílá je ona? Jak je možný že jim poskytnou me mobil.cislo, které uvádím při kontaktu s provozovatelem eshopu? Není pak ještě po obdržení zásilky tohle cislo dal evidováno? Děkuji za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

2x

od zacatku roku chodi v den prevzeti zasilky ceskou postou pak v den doruceni a pak 2 dny pred koncem ulozni doby . to se tyka shopu co maji smlouvu z postou a pouivaji nastupce obchodniho baliku. Jinak to jde systemove a po 10 dnech od prebrani cislo nikdo nedohleda. A ppl bez cisla ani neposlete

martinaa*
hodnocení

0x

Me chodí sms od odesilatele Česká pošta. Myslím, že číslo neevidují, že číslo použijí jen v případě, kdy ho uvádíte tomu e-shopu. Chodí mi plno balíků, ale jen u dvou odesilatelů chodí sms od pošty. A právě v těchto dvou případech uvádím e-shopu své tel. číslo.

krkovicka*
hodnocení

Normálně bych cislo nevyplnovala, ale když je políčko zvýrazněný jako povinné tak musím.

hodnocení

0x

Krkovičko nebojte se s vaším číslem (i mým) už kšeftovalo tolik společností že to není nic neobvyklýho.

blackflamesiczi*

z telefonama nikdo kseftovat nemusi , zajimave jsou adresy a emaily tel uz se dohleda v seznamech robotem

krkovicka*
hodnocení

Právě je to rok co jsem měnila osmilety cislo.Pamatuji si týden na chalupě, dovolená jak vysita, volali dvakrát denně a to i v neděli v půl osmý ráno, brigádníci.Nechci aby se to opakovalo.
blackflamesiczi*

tak si nenechte cislo zverejnit v seznamech, jinak z 50% to jsou nahodne generovana cisla, protoze drive me volaly a nevedely ani jmeno ted mam cislo zverejneny na x internetovych strankach takze uz nejake info maji. jinak cislo staci 1 zverejnit na nejake strance a programy to prolejzaji nonstop aby to nasly a nemusely platit na nakup udaju. A pochybuji ze vase cislo zna jen ten eshop

hop®
hodnocení

0x

Tak tam to číslo neuvádějte, nebo mějte dvě čísla, nebo objednávejte jinde, vždyť je snad sakra demokracie!

lidus*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že mi neustále volají různí lidé-finanční poradci, zdravá výživa, pozvání na prodejní akce... tak o tom nepřemýšlím a službu Eschopů a pošty velmi vítám, je to super když víte přesně den kdy balík obdržíte, také pokud volá PPL a jsem u dcery nechám je přivézt zboží bez problémů tam (stejné město, jen o dvě ulice dál).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]