Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Déle trvající rýma

Od: 1955jpr odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer mám delší dobu rýmu smrkám občas suchý kašel. Je to provázené bez teplot.Jaký přípravek použít? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti doporučuji Bioparox. Je to fujtajbl, ale pomáhá na široké spektrum potíží s nosem, krkem a dýcháním.

doplněno 15.01.12 22:36:

Jak je níže zmíněno, navštivte raději ORL. Ten Bioparox mám doporučený právě od nich.

Na to dobré pití zázvorového čaje. A panáček slivovičky.

kdokoliv*

Může jít o alergii = hlavně nic nepoužívejte jako že kapky do nosu! Návyková věc! Může způsobovat možnou reakci na přípravky použité v kapkách. Pokuste se nad hrncem se solí desinfikovat dutiny ( dýchat nosem nad párou pod krytím ) třeba ručníkem. Po nějakou dobu = několika dní asi tak po 20minutách - (elektrický vařič). Zůstává otázka, jak dlouho trvá a jak se léčí dosud? ( čím) Doporučuji - PantheNose s éterickými oleji pro zklidnění potíží - namazat ústí nosu. Dále dle pokračování obtíží navštívit alergologickou poradnu, nechat se odeslat na vyšetření.

larablade*
hodnocení

0x

jak dlouho mate tt rymu?

hh
hodnocení

0x

Také jsem měl dlouho rýmu,ucpaný nos.Nakonec se přišlo na to ,že to je alergie.Zajít na ORL ,ušní,nosní,krční.Asi tam zkusí dát sprey do nosu a prášky jestli to přejde.Hlavně to nenechat dlouho bez doktora a nic nedělat

fran
hodnocení

0x

Rýmu perfektně prodlužují roztoči v bytě. Je to taková poloalergie, dráždění. Těžké léčení virózy. Poohlédněte se po úplně světle šedém prachu, zeména léčíte-li se v bytě s kobercem, čalouněným nábytkem a ve městě...Jsou to schránky mrtvých roztočů, potenciální alergen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]