Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před šesti dny jsem upadl a narazil se do nohy. Noha mi nasledně otekla, otok se již hodně zmenšil ale stale tam je a běvila se teké tahle škaredá modřina. Odkaz na foto ( img222.imageshack.us/... poradte mi co mám dělat. Děkuji
Takovou modřinu a ještě větší jsem měla také po těžkém pádu na bruslích.Dost to napuchla 2 dny jsem nemohla sedět,pak to zmodralo všema barvama.Ledovala jsem,použila mast a každý den masírovala bolavou čás,aby netuhla a po těch 14 dnech to bylo lepší a lepší,i když stále trošku bolestivé,ale zahojilo se to úplně krásně.Chce to vydržet.
V každém případě navštiv lékaře,někdy taková naraženina může skrývat i zlomeninu.Na kloubech poškození vazů.Bez léčení se může vytvořit ložisko,které může i dlouho po zhojení způsobit vážné záněty.Heparoidem jsem vyhojil před časem velký výron,zasahující koleno,část bérce až po prsty na noze.Ovšem byla na lékařský předpis.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.