Nejste přihlášen/a.
jsem v rozvodovém řízení, a plánuji se s dětmi odstěhovat od manžela,protože soužití se zhoršuje hádkami a psychickými nátlaky z jeho strany. Dokonce mi vyhrožoval, nejednou, že si mě všude najde a skoncuje to. Jsem povinna mu sdělit, kde budeme bydlet? Je mi jasné, že změnu adresy sdělím soudu i příslušnému magistrátu kvůli dětí, ale i tam chci uvést fakt, že nechci, aby mu byla sdělena adresa našeho pobytu, protože je schopen tam dojít a dělat scény a toho chci ušetřit našich dětí. Prý má ze zákona právo vidět, v jakých podmínkách žijou, jestli se o ně dobře starám atd. To vím, jsem ochotna se s ním domluvit na setkání, ale mimo bydliště. Je tedy možné, aby o tom nevěděl, kde žijeme? Děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.