Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat na situaci do které jsem se dostala.
Přes internet jsem kartou zaplatila za službu, vše bylo v pořádku. Ale dnes po třech měsících, co mi služba vypršela mi provozovatel poslal mail, že mi prodlužuje službu a částku si strhl znovu. Nic jsem nepotvrzovala a částka je stržena. Ani při prvním placení sem nic s opakovaným stržením nepotvrzovala. Provozovatel má sice v podmínkách, že pokud službu nezruším, tak mi ji prodlouží, bohužel jsem si toho nevšimla. A právě se chci zeptat jak to, že si částku může obchodník znovu strhnou když já jsem nepovolila žádný příkaz a také všechny platby přes internet schvaluji smskou?
Chápu má to v podmínkách, ale já jako držitel učtu jsem dala právo jen na stržení první částky na žádnou další ne.
Při registraci dáváte souhlas se všeobecnými obchodními podmínkami, takže postup poskytovatele služby byl podle mne v pořádku.
Jak proběhla první platba? Nedala jste při ní svolení k inkasu? V takovém případě si poskytovatel služby mohl při prodloužení služby strhnout další platbu. Podívejte se, jaký typ platby jste tomuto poskytovateli nastavila, a buď jej změňte nebo zrušte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.