Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek do tanečních

Od: burunduk* odpovědí: 2 změna:

Prosím vás nevíte co bych měla koupit tanečníkovi jako dárek do tanečních, jsem v koncích vůbec nemám fantazii. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to různé. Záleží na tom, zda to opravdu má být pěkný dárek, pro tanečníka, kterého si vážím, nebo jen takový "střelený" vtip.

Ty praštěné: Koupila jsem si kdysi balíček olomouckých syrečků. Stál celý 1,50 /opravdu nekecám/ a bylo jich tam šest! Poskládala jsem maličké krabičky, vložila kolečko, pěkně zabalila a bylo 6 dárků. Jeden známý, co se učil na zedníka, dostal 1 cihlu, prý jako počinek. Jedna známá dostala balíček, byl v něm živý vrabec, který jí, samozřejmě, uletěl. Takže dar-nedar. Také se dávaly pro štěstí packy z králíka /zaječí pacička/. Ale to nebylo nic pěkného. Kamarádka dostala krásnou bonboniéru. Polovina bonbónů byla nebalená, pěkná čokoláda. Druhá půlka balená ve zlatém staniolu. Tam byl ale zádrhel. Nebyly balené čokoládové bonbóny, ale přiměřeně velké plody kaštanů. Kdo si vybral ten zabalený a kousl, chytil se za tvář.

Pěkné: většinou plyšáček, malovaný kapesníček /ty ale až při Věnečku/, klíčenka, prostě něco pro vzpomínku. Já jsem dala chlapci čokoládovou lahvičku s likérem a k tomu 2 cigaretové žvýkačky. To bylo v té době dost nedostatkové zboží. Napsala jsem mu: VYPIJ A VYKUŘ TO NA MOJE ZDRAVÍ!

Byly to krásné časy. Možná tady píši blbosti, ale díky Vám se ve mně zase probudily vzpomínky, 40 let někde zapadlé. Hezky si to také užijte, ať máte také na co vzpomínat. *slunce*Jaga.

doplněno 14.01.12 06:57:

A jak už píše Olin, propisku. Dneska se seženou se jménem obdarovaného a také výklad, co to jméno znamená, jak vzniklo. To opravdu není špatný nápad.

olin*
hodnocení

0x

Nevím Tvůj věk, ani věk tanečníka, ale dávají se kapesníčky do klopy (kapsy) tanečníka nebo malý plyšák -spíš takové cetky. Jestli si tanečníka vážíš, kup dražší malou věc-třeba okrasnou propisku, prostě něco čím neurazíš. Nebo se zeptej rodičů či známých, dycky poradí... *frajer*Dyštak písni, cos vybrala, co tě trklo přes nos...Držím palce, sám jsem se před X-lety stresoval v rytmu cha-chy, valzu, polky, samby, rumby, promenádě, valčíku, ale bylo to fajne...*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]