Nejste přihlášen/a.
I když Vám je "už" 22 let, a píšete, že nejste zastydlá puberťačka, stejně se tak chováte. Neumíte dosud dobře rozlišovat mezi SUTEČNÝMI PŘÁTELI a "přáteli". To Vás časem život naučí.
Udělala jste několik chyb. On zavolá, Vy jste nastydlá, není Vám dobře, ale kývnete jako poslušná slípka a běžíte za ním do baru. To už viděl, že Vás má "na háčku" a tak se nedivte, že kul železo, dokud bylo žhavé. Když mu jeho plány nevyšly, u Vašeho domu pravil, že si zavolá taxíka. To už ale musel vědět, že na něj peníze nemá. Proto bylo nad slunce jasné, že Vás chce pumpnout. A Vy jste se zachovala jako slípka podruhé - sáhla jste do peněženky.
Proto nad svým "přítelem" i penězi udělejte kříž. Životní zkušenosti často stojí za víc, nez za 2 stovky. Od tohohle pána se už nikdy nedejte k něčemu udyndat a příště si své přátele vybírejte pečlivěji a obezřetněji. I když už nejste "zastydlá pubarťačka". Anebo snad právě proto! Jaga.
Podle pravopisných chyb soudím i životní chyba.... Kašly na 200,-Kč, stejně je dostaneš zpátky jinou formou a on o ně 100% přijde -(ještě že to nebyla Eura...). Tohle je i dobrá zkušenost pro příště. No a když vidíš, že něco na kámošovi nehraje a nepřitahuje Tě , běž od něj- rozumný člověk, který si Tě váží, nikdy v ničem nenaléhá! Jsi zřejmě atrkativní, ale nejsi zatím zřejmě dost vyspělá na správné rozhodování, jak se situací vydrbat...Doporučuji Ti: NAUČ SE ŘÍKAT NE kdykoliv se Ti něco nelíbí a nesouhlasíš s něčím! Tohle slovo je NEJDŮLEŽITĚJŠÍ v životě a budeš ho potřebovat často! Jinak budeš pořád platit taxíky za jiné. Je spoustu jiných, férových, nenadržených lidí okolo Tebe, stačí jen pořádně koukat. Většině chlapů jde opravdu jen o to jedno, máme to zakódované od přírody a přetluče to jen správné logické myšlení (na čas
). Jen se divím Tvému partnerovi (pokud o tom věděl), že Tě s ním pustil na skleničku nebo jestli to bylo jen Tvé rozhodnutí.?... Z každé situace se dá elegantně vycouvat. Takže říct Tvému kámošovi v restauraci, že je Ti špatně, jsi unavená, že toho máš pro dnešek dost, že se MUSÍŠ pořádně vyspat na zítra nebo tak něco, trochu se zatvářit, že je Ti zle a že MUSÍŠ domů-to je nejúčinější. .Slovo MUSÍM a slovo NE jsou pro mě nejdůležitější! Ty se nedají ničím zpochybnit, jsou daná a rozhodnuto-prostě NE a basta, tím je věc uzavřena a definitivně vyřešena, jiné řešení není. ...NE a JÁ MUSÍM
Už nikdy se s ním nesejdi, ani s ním nemluv at má trable, to je jeho problém. Stejně kecá, jen aby tě někam vytáh. Pro mě by to byl šmejd, který od holky vytáhne peníze i když ví, že nemá nazbyt. To dělají jen ty největší grázlové. Nevím, jestli víš kde bydlí ten hajzl pošli tam tátu nebo někoho at ti okamžitě vrátí ty peníze. Až půjdeš okolo něj, flusni mu do ksichtu!
Upozorněte ho na to, že pokud Vám nevrátí to, co dluží, přijde si proto osobně Váš otec a zároveň ho skásne za ten odvoz a bude ho to stát víc. A tím, že jste s ním skončila, když se neumí chovat jinak, než jako lump!
Děkuji za názory..(mám ukázat občanku, že je mi 22? :D) ..možná máte pravdu a jsem naivní, ale stále si myslím, že pokud se s někým znám několik let, je předpoklad, že ho nějak znám...nesouhlasím s názorem, že když si pozvu kluka do bytu (JEŠTĚ KDYŽ JSOU TAM RODIČE!) znamená to pozvánku na sex...některé názory, co tu padly jsou jednoznačně ukázkou, kam ten svět kráčí...asi jsem vážně naivní věřím na přátelství mezi mužem a ženou, věřím že holka může jít někam s kamarádem, i když má přítele...a taky na to evidentně dojíždím..
víš co? dobře ti tak!
psala si že jsi nachcípaná, tak máš sedět doma,né?!
bzď si tady z nás děláš "pr-el" ,nebo jsi fakt "hloupá" ale moc!
proboha jak někdo může být tak "TUPÝ"
Když má člověk rýmu, proč si s kamarádem nevyrazit?!?! Já bych udělal to samí, rozhodně si za to nemůže. Zřejmě neuznáváte hodnoty přátelství.
Ono ale nezáleží na tom, s čím nesouhlasíš a čemu věříš ty, ale na tom, jak se k tomu postaví ten dotyčný. Můžeš si stokrát myslet, že to tak nevypadá a že to tak není, ale pro chlapy (neříkám všechny, ale pro polovinu určitě) je pozvání domů a vybalení alkoholu jasný signál. Proto kamarády (až na toho nejlepšího) domů zásadně večer nezvu, nerada bych se pak tady hádala s nějakým sexuchtivým ožralým blbcem, který se z toho příjemného kamaráda náhle stal.
Takto jsem to zažila mockrát a bohužel tyto zkušenosti (ani "kam ten svět kráčí") nejsou moje vina...
Můj nejlepší kamarád je kluk, s tím můžu kdykoli kamkoli zajít, pokecat... takže ono to přátelství existuje, jen si musíš dobře vybrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.