Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zaparkovat v Letňanech?

Od: frame* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal zda nemáte nějaký tip na to kde by se dalo zaparkovat v Letňanech, pokud možno dostupně u metra. Asi před rokem jsem parkoval u PVA, těsně před zákazy vjezdu do polních cest. Když jsem tam šel před půl rokem, tak už ty značky byly posunuty a každé auto mělo botičku. Na mapách vidím spousty parkovišť, ale nevím jak je to s placením - jde mi o zítřejší celodení parkování. Obvykle parkuji na č.mostě, ale teď by byly daleko výhodnější ty Letňany.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U žádného Marketu v Praze nepotřebujete účtenku z obchodu. Jestli chcete jít někam doprostřed Letňan, tak jeďte autem od Metra rovně po hlavní ulici Tupolevova, jak přijedete k plaveckému bazénu,/ po levé straně, vedle Tesca/ tak po pravé straně máte první věžák, když zahnete do té ulice, tak je tam PENNY a parkoviščtě, můžete tam stát, jak dlouho chcete. Přes silnici je zadní vchod do Tesca. V příloze máte parkování zdarma bez karty, ale pozor, jen na pravé straně silnice. Karty platí do 18.00 hod.

Kde zaparkovat v Letňanech?
frame*
hodnocení

Moc děkuji za váš čas věnovaný nadprůměrné odpovědi. Jinak - mám pocit, že parkování u billy v Dejvicích je podmíněno buďto placením nebo účtenkou. CČM má asi 5 hodin zdarma a pak něco obdobného. U hornbachu na mne divně ksichtili když jsem přišel z města a né z obchodu. A mimo Prahu je na tom billa v Liberci s účtenkou stejně. Tak díky

Není tam BILLA! Je tam Penny. Bydlím tam mraky let, tak mi věřte. To tam ještě nebylo Tesco ani žádný obchod mimo Penny.

U nás v Letňanech se nic neplatí. Jinak se omlouvám, na " BILLU ", jsem zapomněla, máme jí taky na Proseku. Tam se skutečně neplatí asi 1 hod. a musíte mít účet. Kaufland, Tesco, Globus, Makro, Penny, Albert, tam se nic neplatí.

doplněno 14.01.12 03:20:

Nevím, zda myslíte Hormbach na Černém Mostě, ale tam se nic neplatí. Jinak stačí popojet autem o jednu uličku dál, kde má parkoviště MAKRO a tam můžete stát celý den. Metro máte hned naproti.

frame*
hodnocení

Nevím kde "tam" není Billa, ale penny. Pokud myslíte dejvice, tak tam chodím do Billy vždy. Hornbach na černém mostě - neřekl jsem, že se tam platí. Makro na černém mostě - ano, taky tam parkuji, ač kamaráda údajně (nemohu potvrdit) vyhnali sekuritáci.

Včera jsem parkoval v letňanech přesně na místě dle výše uvedené mapky a OK - do metra to bylo kousek.

ahasver4*
hodnocení

0x

A co parkoviště u Obchodního centra?Pár minut od metra...

doplněno 13.01.12 14:20:

U Tesca je to super...Můžete stát jak dlouho chcete...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Parkoviště P+R Letňany, 20 kč na celý den.

jimmyfloyd*

u obchodního centra , a k metru jezdí autobusová linka zdarma

takhle taky řeším když chci do centra a zároveň do obchoďáků v letňanech

hodnocení

0x

Zaparkovat v Letňanech se dá různě, záleží, kam jedete, nebo kam chcete jít nakupovat. Letňany mají nyní díky VPA, parkovací karty, pro trvale bydlící. První je parkoviště přímo v Metru Letňany. PVA, se dá také parkovat, ale je to drahé. Karty jsou vždy jen na jedné straně ulice a druhá strana ulice je volná, to znamená, že tam můžete parkovat i když tam nebydlíte. Hned za PVA, je semafor, dáte se vpravo a hned vlevo, parkovat se dá na celé pravé straně ulice, bez poplatků. Chcete jít do Tesca,Kika, do OC Letňany? Pak je nejjednodušší zaparkovat přímo v Metru. Od Metra, vás přímo autobus Tesco, zaveze k Tescu. Tam máte vše po ruce. Když chcete do Globusu, tak jeďte kolem Metra, PVA, rovně Tupolevovou ul. až na konec, tam je Globus a velikánské parkoviště.

frame*
hodnocení

Všem moc děkuji - nakonec se rozhodnu podle aktuální situace. Nakupovat nejedu - jedu pracovně jen pár zastávek metrem. Kdybych zaparkoval na standartně na čerňáku, tak musím metrem až přes florenc, přitom je to relativně krátká vzdálenost. Do letňan se dostanu jen párkrát do roka, většinou na nějaký veletrh jako forarch. Budu přijíždět po vysočanské radiále. Mohu se zeptat o jaké konkrétní ulice se jedná s tím parkování vlevo a v pravo? Jinak to v nejhoršímu hodím k těm obchoďákům - ono se to dnes tak mění, že se často nestačím dívit, když někam přijedu a pro výjezd z parkoviště potřebuji účtenku z onoho obchodního domu. Díky

hodnocení

0x

Jsem ráda, že moje mapka vám pomohla, máme tam perfektní parkování. Penny, jsem myslela u nás v Letňanech, jak je Tesco u prvního věžáku. Mějte se krásně. Viky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]