Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daňové přiznání 2011

Od: lena1* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych se zeptat někoho zkušeného na daňové přiznání...Pracuji u zaměstnavatele, od listopadu 2011 jsem z důvodu rizikového těhu na neschopence a od 24.12 jsem nastoupila na mateřskou. Budu si moct letos podat daňové přiznání za rok 2011 na FÚ sama? Mohu uplatňovat odečet úroků z hypo a penzijko?

Bude mi k tomu stačit potvrzení o zdanitelných příjmech od zaměstnavatele a potvrzení o pojistném/zapl.úrocích?

Mockrát děkuji za případnou odpověď. Lenka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

A vy podnikáte?

lena1*
hodnocení

ne ne jen jsem si DP podávala sama po dohodě se zaměstnavatelem z důvodu že nemovitost na kterou uplatnuji odpočet není v mém vlastnictví...já pouze platím hypo. Již 3x jsem DP podávala sama a letos nevím zda to půjde když jsem na mateřské...

paaja*
12.01.12 12:18

Můžete

irma*

Můžete, i zaměstnanec si může dělat daňové přiznání sám, stačí potvrzení o příjmech od všech zaměstnavatelů t.r.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]