Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jí to říct - líbí se mi?

Od: randa odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi, mám takový zajímavý dotaz, líbí se mi kamarádka. Ne že bych nevěděl jak oslovit holku nebo kamarádku a podobně, ale tohle je poměrně komplikovanější, má sestru dvojče, prostě když jí řeknu¨, že se mi líbí, že jí mám rád nebo, že je jedinečná vždy to vyzní pro obě :D nemáte někdo v paměti slova, kterýma by to tak nevyznělo a bylo vidět, že mi nejde o její dvojče, ale o ní :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj. Pokud víš, jak to děvčeti říct, pak bych jí při řeči oslovovala jménem. Z toho je zřejmé, komu Tvoje slova patří.;)

doplněno 12.01.12 11:18:

Také mám dvojčata, ale s tímhle problém nikdy neměli. Každá si velice dobře své ctitele dokázala ohlídat...*smich*

doplněno 12.01.12 12:11:

Pardon-neměla..*zed*

nu*
hodnocení

2x

No a proč bys je nemohl mít obě?

hodnocení

2x

Nebylo by lépe to vzít trošku oklikou? Oslovit jí jménem a říct: Aničko, nešla bys se mnou do kina (na colu, projít se, do cukrošky, do šopu na zmrzku)? ;) No a tam, při té příležitosti jí říct, jestli by nešla častěji, protože stojíš o to, být s ní. :)

yqxqkjxph
hodnocení

0x

To je těžký, ale pokud bude vědět, že to říkáš přímo ji, nemůže to vyznít pro obě. Ale co když si ji spleteš s tou druhou? :)

Obyčejné "Seš moje princezna" by nezabralo? :))

hodnocení

0x

Nechápu,proč by to mělo vyznít pro obě,přece mají jména,ne?Řeknu:"Andrejko,zamiloval jsem se do tebe,"a basta*tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]