Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju holku - jak jí to říct

Od: pittrs12 odpovědí: 10 změna:
miluju jednu holku ona me asi taky ale nevim jak ji rict jestli se mnou bude chodit je mi 12 a nevim jak na to ale ve skole me porad postuchuje a miluju ji poradite mi prosim.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po škole se jí zeptej, jestli jí můžeš doprovodit domů. Povídej si s ní o tom, co jí baví, co Tebe a zeptej se jí, zda by s Tebou někdy nešla na procházku. Řekni jí, že jí to sluší a že se Ti líbí. Z toho Tvůj zájem určitě pochopí a kamarádství se rozvine, uvidíš.;).

doplněno 11.01.12 21:49:

Tu odvahu v sobě musíš najít, nebo Ti jí vyfoukne někdo jiný, který tu odvahu najde dřív než Ty. Není se čeho bát.

pittrs12
hodnocení

dekuju ja sni chocim domu skoro kazdy den protoze mame stejnou cestu ale bojim se ji to rict.

nicol25
hodnocení

0x

Jestli myslis ze te taky miluje,tak se neboj a normalne si ji vem nekam stranou,nebo na ni pockej po skole a rekni treba :Moc se mi libis a tak me napadlo jestli by si semnou nechtela chodit...myslim ze tusi ze k ni neco citis,takze bych se odpovedi NE rozhodne nebala,tak to zkus a pak napis jak to dopadlo,tohle je asi nejlepsi zbusob jak se ji zeptat,neptej e ji ale napr. pres facebook nebo pre jinou stranku,hezky z oci do oci,co ty na to? :) zkusis to nejak takhle?

pittrs12
hodnocení

dobre ale co kdyz to vykeca po celi skole ona je strasna kecka a ja sem pri nej kluk ve tride.
dzordz*

Co vykecá? Ještě s ní ani nechodíš a už se za ni stydíš? :)

Tak jí požádej, aby si to nechala pro sebe, že by Ti pak bylo trapně. Že to bude prozatím vaše tajemství. Podle toho poznáš i její charakter.;)

martinaa*

No já nevím, znáte dvanáctlleté holky...:D Tam se ještě o nějakém charakterním udržení tajemství moc mluvit nedá:)

yqxqkjxph
hodnocení

0x
Ahoj,
nejprve musíš vědět, jaké je povahy. Já bych to nejspíš udělal tak, že bych si počkal na nějakou vhodnou chvíli, kdy s ní budu sám (a třeba mě zrovna nějakým slovíčkem potěší) a dal ji pusu. Pak půjde o to, jak zareaguje.
-Je možné, že ti pusu oplatí - pak ji máš. Potom to klidně může rozkecat: budete spolu chodit, tak co by nemohla, nebo se za to budeš stydět? To snad ne.
-Možná ti řekne že tohle ne, že tě má jenom za kamaráda. Nevadí, můžeš se ji v tu chvíli omluvit (jednoslovně, né víc!).
-Možná neudělá ani to, a další den to o tobě začne rozkecávat všude možně. V tom případě se ale nemáš za co stydět - tak jsi ji prostě dal pusu, to je úplně normální věc. Rozhodně mi tohle řešení příjde míň trapný než prosímtě, budeš se mnou chodit?.
Finální řešení je ale na tobě. Každý radí něco jiného, protože každý má jinou zkušenost, která zafungovala. Otázkou ale je, zda dnešní dvanáctiletá děvčata nejsou spíše (naivně, ale na to přijdou až budou starší) dle různých magazínů na herce a zpěváky.
puttrs12

ted mi napsala jestli ji miluju a ja ji napsal ze jo.

A je to! no vidíš, a měl jsi plné gatě...

strach má velké oči... dočkej času... ráno moudřejší večera... pomaleji dále zajdeš... atd. atd. je mnoho přísloví, která vystihují životní situace... ber život tak, jak to je, všechno bude dobré... někdy není zrovna nejlepší na něco tlačit... nech tomu volný průběh, život je dloooooooooooooooouhý

držíme ti palce... potom pozvi na svadbu, nebo aspoň pošli parte oznámení!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]