Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle vydělat?

Od: monkeyking* odpovědí: 14 změna:

Jak rychle vidělat - pozor - když nejsou k sehnání práce a ani brigády?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

I Vi, Vi, Vi, Vi jeden! Tohle tady už dlouho nebylo. Naposledy, když jste založil svou otázku 20. listopadu 2011 - Budoucí povolání - praktický lékař. To se tedy máme zase na co těšit, včetně VINIJAJÍCÝ češtiny. Kdo jste to tehdy nečetl, o hodně jste přišel.

A už jsou tady zase růžky VISTRČENY.*smich*

Poradím slovy zpívajícího právníka - Iva Jahelky. Jedna z jeho písniček začíná slovy:

PENÍZE JSEM VYDĚLAL POCTIVOU TO PRACÍ...Tím je snad řečeno vše. A dokonale. ;) Jaga.

doplněno 11.01.12 18:22:

Omlouvám se za překlep, ta čeština měla být VINIKAJÍCÍ. A že opravdu bude, na to dám krk!*smich*

Tedy Jaguško:*smich**smich**smich**haha**haha**haha*

monkeyking*
hodnocení

Tak hele, já tady nikoho nenutim, aby mi tady odpovídal - a jestli si nějakej malej smrad myslí, že když si dá za jméno Baba Jaga, že se ho tady každej lekne, tak mu říkám jednu věc - jdi si hrát ven a ustup silnějším !

lidus*

Siláku! Jaguš by vám mohla rozum rozdávat ale pochybuji, že by vám to pomohlo.

ladinpraha*
"ustup silnějším!" - tak tohle mě fakt pobavilo. Síla a inteligence se projevila.
Jaguško:
doplněno 13.01.12 21:13:

Jaguško: *palec**palec**palec*

smajlíci stávkují

dzordz*

Mno, když nejsou k sehnání práce ani brigády, tak zbývá v podstatě jedna možnost, osoba samostatně výdělečně činná. Ať už přímo podle definice nebo jako jiný typ nezávislého samo-živitele.

pt®
hodnocení

3x

Rychle "neviděláte" mladíku nic, možná že vyděláte, ale jen pomalu, "ach, to je taka, topra čecha". "To nema seno šit". *smich* Tak pa - stařenka

hodnocení

2x

Já vás poprosím, až na to přídete, dejte návod do placu. Hrozně ráda toho využiju a použiju to taky.*hej**hej**hej* Já jsem na to ještě nepřišla. Ale že to jde, to je mi jasné, ale ono to vypadá jako vojenské a státní tajemství dohromady.*zed*

erikch*

inspirace je velmi často v televizním zpravodajství-pokud se nebojíte,tradá kurýrní auto s hotovostí a pak si někde koupit ostrůvek pod správou zemí,které s ČR "nekomunikují"(a tím i nevydávají) a je vystaráno-ideálně Kuba-Fidel(resp.nyní už jeho brácha Raúl) nekomunikuje vůbec s nikým...*frajer*

stirecek*

Já bych doporučil rady od franty procházkového, ten bude vědět, jak na to. Je ale otázka, kde ho najít*smich*

hodnocení

0x

Můžeš si "vidělat"erotickými službami*dril*

hodnocení

0x

Když není k sehnání práce...ani brigáda, pak to logicky v podstatě legálně nejde...

Nelegálně ovšem ano, ale záleží jak dlouho je pro Vás snesitelné být ve vězení..

hodnocení

0x

Rychlý výdělek asi vždy znamená buď risk ( hazard apod.) nebo prodělek.

krkovicka*
hodnocení

0x
Vydělat se da různě.Treba nad lidskou hloupostí...
doplněno 12.01.12 08:35: Špatne :) “na lidské hloupostí “

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]