Nejste přihlášen/a.
Buď ušní, nebo rovnou na chirurgii. Dle mého to sešijí... ale naušnici stejně nějakou dobu nebudete moci nosit.
Chirurg to nebude šít, pokud to neuzná za nutné. Jak říkám, zašla bych s tím na ušní , aby to lékař prohlédl a dal mi odbornou radu, co se s tím dá dělat. Od toho tam přece jsou.
Přesně tak, jak píše gotrek..! Sama říkáte, že pokud nic neuděláte, tak se Vám ucho protrhne až dolů. Tak pak stejně ty náušnice nosit nebudete. Šla bych k normálnímu chirurgovi, aby mi to zašil a případně si nechala udělat dírku novou. Ale určitě bych pro příště zvažovala jiný typ náušnic. Přece nechcete vypadat jako ty černošky s vytahanými lalůčky uší s velikýma dírama.
Jen můj názor, nechám na vás, zda ho použijete. V lékárně mají stahovací náplast, je trochu dražší, ale účinná. Do ucha si dejte, jen malé náušnice, aby se vám dírka v uchu neuzavřela. Musí vám to zalepit někdo druhý, aby rána byla stažená k sobě. Náplast dávají lékaři při natržení obočí, nebo tváře, čela a všude tam, kde je roztržená kůže a nemá tam být jizva. Kůže se stáhne k sobě a náplastí se pevně přelepí. I zezadu ucho přelepit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.