Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

natrhla usni dirka

Od: rosalindaaa* odpovědí: 7 změna:
Prosim potrebovala bych poradit co mam delat s dirkou na nausnice.tim jak nosim dlouhe nausnice jsem si roztrhla dirku v uchu a staci kousek a ucho budu mit uplne roztrhle.kdyz bych to nechala zarust tak bych nemohla treba pul roku nosit nausnice a to nechci a plasticky chirurg je hodne drahy.poradte kam se mam obratit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Buď ušní, nebo rovnou na chirurgii. Dle mého to sešijí... ale naušnici stejně nějakou dobu nebudete moci nosit.

rosalindaaa*
hodnocení

jenze sestra mi neco rikala ze pokud mi to nekrvaci tak mi to asi nezasiji..

Chirurg to nebude šít, pokud to neuzná za nutné. Jak říkám, zašla bych s tím na ušní , aby to lékař prohlédl a dal mi odbornou radu, co se s tím dá dělat. Od toho tam přece jsou.

Přesně tak, jak píše gotrek..! Sama říkáte, že pokud nic neuděláte, tak se Vám ucho protrhne až dolů. Tak pak stejně ty náušnice nosit nebudete. Šla bych k normálnímu chirurgovi, aby mi to zašil a případně si nechala udělat dírku novou. Ale určitě bych pro příště zvažovala jiný typ náušnic. Přece nechcete vypadat jako ty černošky s vytahanými lalůčky uší s velikýma dírama.

myse*

podle mne to nesešijí. Noste naušnici maličkou, lehoučkou nejlépe zlatou a snažte se ji udržet "nahoře" aby měl čas zarůst a zahojit se ten lalůček...

hodnocení

0x

Dobrý den. Obrátila bych se na ušní. Tam by měli říct, co se s tím dá dělat.

kvik
hodnocení

0x

Jen můj názor, nechám na vás, zda ho použijete. V lékárně mají stahovací náplast, je trochu dražší, ale účinná. Do ucha si dejte, jen malé náušnice, aby se vám dírka v uchu neuzavřela. Musí vám to zalepit někdo druhý, aby rána byla stažená k sobě. Náplast dávají lékaři při natržení obočí, nebo tváře, čela a všude tam, kde je roztržená kůže a nemá tam být jizva. Kůže se stáhne k sobě a náplastí se pevně přelepí. I zezadu ucho přelepit.

natrhla usni dirka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]