Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na výlet - Střední Čechy

Od: eleanor* odpovědí: 10 změna:

Ahojky,chtěla bych podniknout s přítelem výlet. Jsem ze středních čech a potřebuji poradit.Jestli chci na památky nebo jen tak do přírody mi je jedno :) chtěli bychom autem někam dojed na parkoviště a pak něco pěkného zkouknout.Díky moc za rady;)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Eleanor>

Byla jsi na Šumavě v Povydří?Autem se tam dostaneš přes Sušici ,Rejštejn ,Srní.Pak dále až k autokempu Antýgl-královácký dvorec u Vydry.Je tu hlídané parkoviště a možnost k mnoha krásným procházkám v jedinečné přírodní rezervaci.Z Prahy je to k dosažení za 2 hodiny cesty.

JABRAKA

eleanor*
hodnocení

Hmm to nezní špatně, a nějaký tip na severní čechy nemáš?Ještěd atp. díky:)

my*
hodnocení

0x

České švýcarsko, ale to už asi bude moc daleko co...

jinak zajímavé tipy zde: www.ceskevylety.c/...

cybermagefroll*
hodnocení

0x

jarmik*
hodnocení

0x

Osobně jsem byl nadšen obcí Jiřetín (sev. Čechy). Na jednom místě je tam velice pěkná křížová cesta, rozhledna Jedlová (s vynikající hospodou v provozu) a na vedlejším kopci přístupná zřícenina hradu.

vosikac*
hodnocení

0x

hodnocení

0x

A co Hora Říp?

hodnocení

0x

Ještě mě napadají Koněpruské jeskyně.

jabraka*

Daly by se spojit s Karlštejnem,je to jen pár kilometrů.

Ale napadají mě třeba západočeské lázně.Přírodní chráněné území Slavkovský les od Mariánských Lázní až k Chebu jsou tu četné pozůstatky sopečné činnosti v minulosti.Pozoruhodné vývěry pramenů i bahenní sopky.Geologický park.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]