Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Hledam sveho otce ktereho jsem videla naposledy pred 27lety. Jmeno meho otce:PETR BLACKY. NAROZEN 6.8.1949 HORNI MARSOV okresTRUTNOV. Byl zenaty s JANA MARZOVA. Zil doroku 1973 VE SPINDLEROVE MLYNE a v PRAZE v ROKU 1985.Vim ze bohuzel nemam moc informaci ale moc bych si prala se z novu s mym tatinkem setkat. predem vam vsem moc dekuji za informace. LADA BLACKA
Což takhle zkusit pořad "Pošta pro tebe,"vysílaný každou středu na čt1,pravděpodobnosti hledaných osob jsou víceméně vždy úspěšné
Ta Pošta pro Tebe, jak píše Wamp, hodně lidí najde. Zvláště když víte údaje o tom jeho bydlišti. Ale každý se nedokáže postavit před kamery. To víte, oni z toho udělají šou pro diváky a většina lidí by se raději setkala někde u kávy v soukromí. Ale chodí jich do té Pošty pořád dost. Někdy lidé kultivovaní, slušní, jindy takoví kašpárci a neotesanci, že bych je vyhnala. Inu, lidé jsou různí.
Jinak, já jsem taková potvora a řekla bych si, že když jsem tatínkovi 27 let nijak nescházela a zájem o setkání z jeho strany nebyl, hledat ho nebudu. Nechyběla jsem 27 let, nebudu jistě chybět dál. Ale na druhou stranu Vás chápu, už paní Němcová psala, že "krev není voda..." a třeba získáte prima taťku. Kdo ví.Jaga.
dekuji vam za odpoved ale bohuzel se nemohu dostat do programu vnitrni posty. napiste mi prosim znovu vasi spravu do teto slozky.dekuji
Dobrý den,
je mi nesmírně líto, že Vám musím oznámit smutnou zprávu. Dle záznamů v centrálním registru obyvatel Váš otec zemřel 9.2.2010 v Červené Vodě, okres Ústí nad Orlicí.
Upřímnou soustrast.
DEKUJI VAM ZA VASI SPRAVU. A ZA VASI SOUSTRAST. RADA BYCH VAS POZADALA JESTLI O NEM NEVITE TOHO TROCHU VICE. DEKUJI VAM MOC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.