Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,moc rada bych ve svych -nacti letech zacala hrat v divadle. Myslim si, ze cim drive tim lepe.
Chtela jsem se vas zeptat, jestli existuji nejake neplacene herecke kurzy (nebo do 2tisic, nasla jsem jen od 7 tisic), pripravne kurzy na herectvi nebo kde by bylo mozne hrat v nejakem mensim divadle. Moc rada bych v budoucnu chtela byt hereckou,ale co jsem si vsimla,tak dneska to neni ani tak moc o talentu. Jedna slecna mi kdysi rikala,ze to je bud o penezich nebo kurzech a skolach.
Předem moc dekuju. Ance
Ta slečna měla pravdu.je to hlavně o penězích.Laciněji to asi neseženete.Já bych se poohlédl,jestli není kolem nějaké ochotnické divadlo a poptal se po možnosti to u nich skusit.Je to velice dobrá příprava.A studovat herectví můžete začít i později...Ať se Vám to podaří!![]()
A jak píše bruno 2,je to o štěstí,talent v tom moc roli nehraje..![]()
Dobrý den. Anče, tomu nevěřte. Bez talentu se na herectví nedostanete. Již mockrát zde bylo řečeno, že se nedostali na herectví ani ti, kteří hrály již jako děti a nepřijali je v dospělosti právě proto nedostatek talentu. Zkuste si zadat toto téma zde do vyhledávače a nahlédnout do minulých diskuzí.![]()
Ano, Bruno2 píše dokonce o výrazném talentu. Anče, pokud chcete hrát divadlo, poohlédněte se ve Vašem okolí po nějakém ochotnickém spolku. Je spousta amatérských divadel i herců. To by mohl být dobrý začátek třeba...![]()
Někdo má tak výrazný talent, že se uplatní i bez hereckého vzdělání - ale to jsou zcela ojedinělé případy. Např. Jaromír Hanzlík byl sice přijat na DAMU, ale místo do školy nastoupil rovnou do Divadla na Vinohradech. Milada Ježková (známá např. z Vesničky střediskové) pracovala jako účetní, soustružnice a pod. Jednou jela stejnou tramvají jako režiséři a scénáristé Passer a Papoušek. Nějak jiím padla do oka, nabídli jí roli ve filmu Lásky jedné plavovlásky - a to měla už 45 let. Poté hrála ještě v 35 filmech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.