Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkohol za volantem

Od: pavpet73 odpovědí: 12 změna:

dobrý den na foru- v prosinci 2012 mě policie přistihla asi 30 m od auta pouze jsem ho přeparkovával na pakoviště u obch. domu nadýchal jsem 1,73 po 5 minutách 1,74 pr. al. v dechu PŘÍSTROJ DRAGER ,odvoz na oddělení pak záchytná stanice, NA ODBĚR KRVE JSEM NEBYL ,řidičák odebrán na místě k čemuž dala stat. zastupkyně předběžný souhlas jezdím resp jezdil jsem 22 let bez nehody a s plným počtem bodu -rejstřík čistý kromě podmínky na 12 měsícu před 23 lety v roce 1988 ale v RT to zapsané není jelikož se mi toto stalo poprvé a pevně věřím ,že naposled prosím o radu , nebo odpověd co mám očekávat za trest -je mi jasné ,že se jedná o přečin ,řízení pod vlivem návykové látky díky za případné odpovědi

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

I Vy jeden kujóne, tak v prosinci 2012 Vás chytili policajti? Protože se tak stane asi za 11 měsíců, radila bych v prosinci 2012 vůbec nepít, nesedat za volant, nepřeparkovávat a už vůbec nezastavovat policajtům. Jen do práce a hned pěšky domů a tam do postele! :) Pokud to dodržíte, vsadím se, že prosinec 2012 prožijete bez nehod, bez pokut a bez střetů se zákonem.*mala* Jaga.

babajaga,

šikovná, všimla si špetného datumu... kvalitně čte!

hodnocení

0x

To je různé. Tipuju 1/2 roku až rok. Odebrání. A jak mám rozumět tomu, že vás zastihli 30 m od auta?

pavpet73
hodnocení

jel jsem přes benzínku hned vedle na parkoviště , ale byl tam zakázaný prujezd oni stali před benzínkou a jak jsem zaparkoval a odcházel už tam byly -jsem z ostravska - díky za odpověd jestli to čekání přežíji dám vědět jak to dopadlo

pavpet73
hodnocení

tak už to přišlo pokuta 18 000 -16 měsícu podminka na 3 mesice ridicák na 2 roky a je to

martinaa*

To je vcelku tvrdé... jaké mají důkazy? Fotky, kamerový záznam...?

Nicméně... kdyby Vám během těch pár metrů přeparkování vběhlo do cesty dítě, s téměř dvěma promilemi v krvi máte zcela jiné reflexy, mohlo se stát neštěstí.

lidus*
hodnocení

0x

Pokud vás chytili 30m od auta, tedy nebylo jednoznačně prokázané vaše řízení a vy jste nebyl ten co se přiznal tak nechápu proč a zač by jste měl být trestán.

Dobrý den. Pokud Vám to bude prokázáno, tak Vás to bude stát na nějaký čas odevzdání řidičáku, nějaké body a pokuta. Zkuste zadat do zdejšího vyhledávání toto téma a pročíst si některé diskuze. Myslím, že v některých jsou k nalezení tabulky nebo odkazy na výše trestů pod vlivem. Již se zde o tom debatovalo, takže byste mohl najít bližší info.

pavpet73
hodnocení

díky zkusím to vyhledat

pavpet73
hodnocení

viděli mě jak projíždím benzínkou na parkoviště ,poněvadž stáli před ní ,pak ji jen objeli a už to bylo a pravdě podobně jsou před shellkou kamery

Tak pravdepodobne, skoro bych pochyboval. Pred rizenim se jdete podivat, co na Vas maji. Jestli pouze jejich tvrzeni, tak s tim se da celkem pracovat. treba jste sel do auta pro neco.. Jen doufam, ze jste jim na miste nic nepodepsal. Podpis na protokolu, ze jste pil znamena, ze jste pil, protoze jste se k tomu sam priznal.

buss
hodnocení

0x

Nikdo mimo soudce vám neřekne jaký konkrétní trest lze očekávat, sazbu, rozsah trestu máte v tr. zákoníku, popř. přestupkový zákon a i počet bodů se zjistí. Je třeba si sypat popel na hlavu, společenská nebezpečnost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]