Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pád na kostrč - kdy přejde bolest?

Od: annnakr odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chci se vás zeptat, zda už jste někdo měl pád na kostrč a jak dlouho vás to bolelo.Já jsem spadla z bruslí na ledě a to asi na kostrč z počátku jsem se neuměla ani ohnout , bolelo to.Nakonec jsem šla k obvodákovi a ten mi napsal neschopenku a tak mně zajímá jak dlouho se to léči.Diky za odpovědi!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, jak dlouhou budete mít neschopenku netuším, ale s jistotou mohu říci, že to bolí kurevsky dlouho... lepší termín opravdu neumím. *nevi* Bolest se později dostavuje nečekaně ještě opravdu dlouhou dobu...

annnakr
hodnocení

Děkuji vám za odpověd.Jsem z toho na nic.Ono někdy to bolí a někdy je to zase ok.Ale proč to bolí, když na rentgenu je vše dobré a neurolog nic nezjistil.Víte, ono mně to opravdu bolí a to hlavně, když se ohýbám.U doktorů mám pocit, že si myslí, že si vymýšlím.

ahasver4*
hodnocení

0x

Jak naprosto přesně říká Strejc...vsky dlouho!:)A bolest přijde nečekaně jen si hačnete...

hodnocení

0x

Já jsem si ji narazil před 3 roky a pořád se to občas ozývá.:(

buss
hodnocení

0x

Doba léčení může být individdlní, jak dlouho si budu stěžovat... předpokládám že jde i o pojištění. Pojištění - z bruslení mám narážené lokty a zápěstí, Pak buď dobu léčení napíše doktor, nebo pojišťovna jede podle tabulek. Pak podle pojišťovací smlouvy, jaké jsou podmínky, co pojištěno. Vyplatilo se mi. Než se dotazovat, tak zajít na pojišťovnu. Není-li pojištění - smůůla.

annnakr
hodnocení

Pojištění nemám žádné, jde mi jen o to, abych nebyla dlouho na neschopence.Kdyby to šlo, tak bych šla pracovat, ale s těma bolestma to opravdu nejde, tak jsem se chtěla zeptat, jak dlouho to bolí a pak, proč ty bolesti, když RTG je v pořádku.

Naražená kostrč bolí hodně dlouho, počítejte s tím, že ještě po půl roce o ní budete vědět. Kdysi jsem někde slyšela, že je dobré sedět na nafukovacím (plavacím) kole, aspoň nedosedáte na kostrč. Použitelné např. když máte někam cestovat několik hodin autobusem *uf* V kostrči je velké množství nervových zakončení.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, kdysi jsem na plese spadla přímo rovně na kostrč na betonových schodech. Nejen, že jsem se měsíc potom pořádně nepohnula, ale třeba na lyžích bylo vysedání v lanovky docela utrpením. Neschopenku jsem neměla, protože jsem to nijak neřešila, nicméně kostrč mě bolela ještě půl roku po pádu.

Zleží, zda máte kostrč naraženou, nebo máte třeba kousek rozdrcený - to bude bolet hodně dlouho:(

hodnocení

0x

narazil jsem si kostrč na kovových sáňkách před 27 lety. Občas to bolí ještě dneska.

doplněno 09.01.12 13:37:

...ale tak dlouhou neschopenku mi odmítli vystavit.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma naražená kostrč

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]