Nejste přihlášen/a.
Mám problém,koupila jsem si sdau na tisknutí obrázků z destiček,ale jak se snažím,tak se snažím,prostě mi to nejde, Stěrka setře i lak z obrázku,když zase netlačím na stěrku,na destičce je šmouha,na tiskátko se mi nikdy neotiskne celý obrázek,jsem z toho už nešťastná,prosím někoho o pomoc
Ahojky,mluvíš o razítkách,že?V každém případě na stěrku tlač,čmouhy by tam nemělybýt a přitom by se nemělo stát,že lak setřeš i z toho vytlačeného.tady hodně závisí na čase.Všechno musíš dělat rychle a když ten obrátzek chceš dát na více nenhtů,tak vždy opět přetřít...takže rychle namazat,setřít,přenést na tiskátko a zaS HNED NA VLASTNÍNEHET...Nemáš tu svojí sadu vyfocenou?kdyžtak mi písni na maila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.